Τα πιο περίεργα επαγγέλματα που έχουν κάνει οι μεγαλύτεροι stars

29.11.2020
Τα πιο περίεργα επαγγέλματα που έχουν κάνει οι μεγαλύτεροι stars
Από clown μέχρι...μασκότ κοτόπουλο!

Δεν ξεκίνησαν οι ζωές όλων των stars από τη λάμψη και την αναγνώριση. Για να ακριβολογούμε, αυτές οι περιπτώσεις είναι σπάνιες και όπως οι περισσότεροι, πολλοί celebrities αναγκάστηκαν να κάνουν περίεργες δουλειές για βγάλουν τα προς το ζην.

Δες και αυτό: Η Jennifer Lopez ολόγυμνη: Φορώντας μόνο το μονόπετρο, σε μια φωτογραφία που φτάνει τα 6 εκ. likes

Δες παρακάτω τις πιο παράξενες δουλειές που έκαναν μερικοί από τους μεγαλύτερους celebrities πριν έρθει η δόξα και η αναγνώριση:

Miley Cyrus - Kαθαρίστρια στάβλων
Αν και κόρη διάσημου τραγουδιστή, η Miley Cyrus από την ηλικία των 11 ετών καθάριζε στάβλους και δούλευε σε ράντζα για να γνωρίσει και την δύσκολη πλευρά της ζωής.

Beyonce - Κομμώτρια
Από πολύ μικρή ηλικία, η star εργαζόταν στο συνοικιακό κομμωτήριο της μητέρας της, Tina, λούζοντας πελάτισσες, κάνοντας πιστολάκι και σκουπίζοντας τις τρίχες από το πάτωμα.

Brad Pitt - Μασκότ
Πριν γίνει διάσημος, ο Brad Pitt δούλευε ως μασκότ σε εστιατόριο που σέρβιρε ψητά κοτόπουλα, φορούσε στολή γιγαντιαίου κοτόπουλου και μοίραζε φυλλάδια σε περαστικούς.

Hugh Jackman - Κλόουν
Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ο Hugh Jackman εργαζόταν ως κλόουν σε παιδικά πάρτι και μάλιστα ήταν περιζήτητος.

Megan Fox - Μασκότ
Η Megan Fox κάποτε δούλευε ως μασκότ σε μαγαζί με smoothies και milkshakes και φορούσε ένα ολόσωμο κοστούμι μπανάνας. Μάλιστα, η ίδια είχε κάποτε δηλώσει πως “έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε μήλο και μπανάνα και εγώ πάντα επέλεγα την μπανάνα γιατί έδειχνα πιο αδύνατη”.