Τα απίστευτα ποσά που ξοδεύουν οι celebrities για την εμφάνιση τους - Ζαλίζουν τα μηδενικά!

28.11.2020
Τα απίστευτα ποσά που ξοδεύουν οι celebrities για την εμφάνιση τους - Ζαλίζουν τα μηδενικά!
Η αξία των "επενδύσεων" ομορφιάς των μεγαλύτερων stars

Οι περισσότερες stars διαθέτουν εμφάνιση και σώμα που είναι ομολογουμένως αξιοζήλευτα.

Δες και αυτό: Η Jennifer Lopez ολόγυμνη: Φορώντας μόνο το μονόπετρο, σε μια φωτογραφία που φτάνει τα 6 εκ. likes

Για να επιτευχθεί όμως αυτή η εντυπωσιακή εμφάνιση, χρειάζονται θυσίες και χρηματικές επενδύσεις. Δες παρακάτω τα χρηματικά ποσά που ξοδεύουν οι μεγαλύτερες celebrities για το δέρμα, το πρόσωπο, το σώμα και τα άκρα τους:

Βασικό στοιχείο της τέλειας εμφάνισης είναι αψεγάδιαστη επιδερμίδα, κάτι για το οποίο οι celebrities δε διστάζουν να ξοδέψουν αρκετά χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, η περιποίηση προσώπου της Jennifer Aniston κοστίζει έως και 891,50 δολάρια το μήνα, ενώ όταν στο πρόγραμμα της υπάρχει μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, κάνει τη θεραπεία Red Carpet Facial, η οποία κοστίζει 450 δολάρια και στη συνέχεια παίρνει στο σπίτι της εξειδικευμένα προϊόντα αξίας 391,50 δολαρίων, για να συνεχίσει την περιποίησή της στο σπίτι.

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική, σύμφωνα με τον Scott White, συγγραφέα του Celebrity Personal Trainers, η celebrity personal trainer Mandy Ingber αμοίβεται με 900 δολάρια την εβδομάδα, ενώ η διατροφολόγος επωνύμων Carrie Wiatt χρεώνει 300 δολάρια για μια συμβουλευτική συνεδρία. Από την άλλη, η Beyoncé πληρώνει 4.000 δολάρια σε ένα διαιτολόγο που σχεδιάζει τα γεύματά της, ενώ έχει τον δικό της προσωπικό σεφ για να την ετοιμάζει τα γεύματα, τα οποία αμοίβει με 7.500 δολάρια το μήνα.

Αυτό το είδες; H Gigi Hadid ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της και δείχνει το στολισμένο της σπίτι

Για το λαμπερό και νεανικό δέρμα της Mila Kunis οφείλεται η θεραπεία HD Diamond and Ruby Peel, με χρήση πολύτιμων λίθων, η μια συνεδρία της οποίας κοστίζει 8.900 δολάρια. Η Gigi Hadid, είχε κάποτε ξοδέψει 2.500 δολάρια για το μανικιούρ της για το ΜΕΤ Gala του 2016.

Η Jennifer Lopez ακολουθεί μια ιδιαίτερη ρουτίνα λάμψης, με ειδική τελετουργία την οποία ακολουθεί μία φορά την εβδομάδα και πρόκειται για μια μάσκα από πλακούντα που ενισχύει το δέρμα χάρη στις βιταμίνες, τις πρωτεΐνες και στα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, και καθεμία κοστίζει 1.200 δολάρια. Τέλος, η Kylie Jenner, η οποία ανήκει στη λίστα των celebrities που έχουν επέμβει περισσότερο στα πρόσωπα τους, έχει ξοδέψει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για να έχει την εμφάνιση που έχει σήμερα.