«Είμαι νηφάλια εδώ και δύο εβδομάδες»

26.11.2020
«Είμαι νηφάλια εδώ και δύο εβδομάδες»
Ποια τραγουδίστρια έκανε αυτή τη δήλωση;

Μετά από επέμβαση που έκανε στις φωνητικές της χορδές, η Miley Cyrus αποκάλυψε ότι είχε καταφέρει να μείνει νηφάλια για 6 μήνες, ξεκινώντας όμως ξανά μέσα στην καραντίνα την κατανάλωση αλκοόλ.

Δες και αυτό: 8 celebrities φωτογραφίζονται εντελώς γυμνοί στο instagram

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, τώρα είναι και πάλι νηφάλια «Στη διάρκεια της πανδημίας κατέρρευσα. Έπεσα και συνειδητοποίησα πως πλέον είμαι καλά, εδώ και δύο βδομάδες και νιώθω πως αυτή τη φορά πραγματικά το αποδέχθηκα. Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό, αλλά με τις αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπερνάω το όριο. Ένα από τα πράγματα που υποστηρίζω, είναι το να μην θυμώνεις με τον εαυτό σου, αλλά να αναρωτιέσαι τι συνέβη. Τα έκανα χάλια επειδή δεν είμαι μετριοπαθής άνθρωπος και δεν πιστεύω πως όλοι πρέπει να είναι νηφάλιοι», είπε η ίδια.

Αυτό το είδες; Halle Berry: Η απίθανη, δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της

Η Μiley Cyrus έκλεισε πρόσφατα τα 28 και όπως εξήγησε, αποφάσισε στα φετινά της γενέθλια να προσέξει περισσότερο την υγεία της. «Τα 27 για μένα ήταν μια χρονιά που έπρεπε πραγματικά να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτό βασικά με έκανε να θέλω να γίνω νηφάλια επειδή έχουμε χάσει τόσα είδωλα στα 27».