Απόστολος Γκλέτσος: Η άγνωστη σχέση του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο του Bachelor [video]

26.11.2020
Απόστολος Γκλέτσος: Η άγνωστη σχέση του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο του Bachelor [video]
Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" εμφανίστηκε ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία του αλλά και σχετικά με τον πρωταγωνιστή του reality του έχει συζητηθεί πολύ.

Για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος στην Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της, σήμερα το πρωί.

«Τώρα είμαι καλά. Πήγα στην Κύπρο για γυρίσματα και για 9 μέρες έκανα 12 τεστ. Κάναμε rapid tests κάθε πρωί, αλλά και μοριακά. Και εγώ νόμιζα ότι έχω κορονοϊό, όταν ήρθαν δυο "αστροναύτες" και με πήραν από το σπίτι γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω. Εγώ έχω και υποκείμενα νοσήματα. Έχω καρδιά. Έμεινα τρεις ώρες για να βγουν τα τεστ στο νοσοκομείο και ήρθε ένας γιατρός και μου είπε "τη γλίτωσες". Κρύωμα είχα, αλλά οι γιατροί το είπαν επιστημονικά ότι είχα λοίμωξη του αναπνευστικού», εξήγησε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο Απόστολος Γκλέτσος και η συζήτηση πέρασε σε άλλο θέμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε το θέμα "Παναγιώτης Βασιλάκος" καθώς ήξερε για τη σχέση των δύο αντρών και θέλησε να μάθει αρχικά αν το ζευγάρι που εμφανίστηκε ως γονείς του έλληνα Bachelor ήταν όντως οι γονείς του ή όχι, καθώς υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που υποστήριζαν το αντίθετο.

"Φυσικά και αυτοί είναι οι γονείς του", απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος την ώρα που στην οθόνη βλέπαμε μια φωτογραφία του νεαρού, των γονιών του και του Νίκο Φρονιμόπουλου, ο οποίος, όπως εξήγησε ο ηθοποιός είναι εκτός από νονός της δικής του κόρης και θείος του Παναγιώτη (εξάδελφος του πατέρα του).

"Είναι καταπληκτική οικογένεια", υποστήριξε ο Γκλέτσος, θυμίζοντας ότι ο Παναγιώτης έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία και υποστηρίζοντας ότι στο μέλλον θα γίνει ηθοποιός, 100%.

Όσο για το Bachelor; "Στις μέρες με τόση ανεργία, ΟΚ δεν τρελαίνομαι με τα realities, αλλά και εγώ αν ήμουν μικρός και είχα ανάγκη τα χρήματα, μπορεί να πήγαινα και εγώ. Μπορεί να αρπάξεις μια ευκαιρία. Γιατί τι είναι όλο αυτό; Είναι ένα σήριαλ, η ιστορία λέει ότι είναι ο Παναγιώτης και 20 κοπέλες. Όλοι τον ζηλεύουμε. Όπως ζήλευαν κι εμένα τότε που φιλούσα την Παπαχαραλάμπους ή την Παπαθωμά! Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι σενάριο... ας το ζήσει.", εξήγησε ο Απόστολος και τέλος η ιστορία!

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: