Prison Break: Ο Wentworth Miller αποχαιρετά επίσημα τον Michael Scofield - και όλους τους straight ρόλους γενικότερα

10.11.2020
Prison Break: Ο Wentworth Miller αποχαιρετά επίσημα τον Michael Scofield - και όλους τους straight ρόλους γενικότερα
Ο ηθοποιός που έκανε αμέτρητες γυναίκες να λατρέψουν μια σειρά με φυλακισμένους, κυνηγητά και... σκοτωμούς, δηλώνει πως από εδώ και πέρα ενδιαφέρεται μόνο για gay ρόλους.

Γνωρίσαμε ευρέως τον Wentworth Miller το 2005 μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Prison Break. Ο 33χρονος, τότε, πανέμορφος ηθοποιός κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού στον ρόλο του Michael Scofield, ο οποίος μπήκε επίτηδες στη φυλακή έχοντας καταστρώσει με τεράστια λεπτομέρεια το σχέδιο απόδρασης του αδελφού του, ο οποίος είχε φυλακιστεί αδίκως. Για την ιστορία, τον αδελφό του στη σειρά ερμήνευε ο Dominic Purcell. [φωτό κάτω]

Η σειρά υπήρξε απίστευτα επιτυχημένη και "έτρεξε" για πέντε σεζόν με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλεται στις 30 Μαΐου 2017. Στο μεταξύ, όμως, ο νεαρός πρωταγωνιστής είχε σοκάρει το κοινό του όταν το 2013 (και "μην μπορώντας να πνίγει άλλο την αλήθεια") παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι gay.

Σήμερα, στα 48 του χρόνια, ο Miller επανέρχεται στη δημοσιότητα με αφορμή τους δυο αυτούς λόγους: το Prison Break και τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram o Dominic Purcell είχε αφήσει υπονοούμενα για επιστροφή της δημοφιλούς σειράς και, όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε αναστάτωση μεταξύ των απανταχού φανς της, οι οποίοι έσπευσαν να ρωτήσουν μέσω social media και τον Miller αφενός αν είναι αλήθεια, αφετέρου αν πρόκειται να συμμετάσχει ο ίδιος.

Φαίνεται πως η πίεση που δέχτηκε εκείνος ήταν μεγάλη και... εξερράγη! Δημοσίως!

Πλάι σε μια λευκή εικόνα λοιπόν, ο Wentworth ξεκαθάρισε ότι "τελείωσε μία για πάντα με το Prison Break", αλλά το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

"Απλά δεν θέλω να παίζω straight χαρακτήρες. Οι ιστορίες τους έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά... Έτσι, τέλος ο Michael. Αν ήσουν φαν του σόου, ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες σεζόν. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή σου. Λυπάμαι. Ερωτεύτηκες έναν μυθηστορηματικό straight άντρα που ερμήνευε ένας αληθινός gay άντρας. Αυτό συνέβη", γράφει ο Miller και τα μηνύματα έπεσαν... "βροχή".

Συμπαράστασης μηνύματα τα περισσότερα, ενώ δεν έλειψαν και αυτά της... απογοήτευσης.

Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό του τηλεοπτικού αδελφού του, Dominic Purcell και θα μείνουμε σε αυτό.