Η οικογένεια Beckham «ανοίγει» το σπίτι της στο Netflix για νέο τηλεοπτικό reality

09.11.2020
Η οικογένεια Beckham «ανοίγει» το σπίτι της στο Netflix για νέο τηλεοπτικό reality
H οικογένεια Beckham είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, έτοιμη να αφήσει το κοινό να εισβάλλει μέσα στο σπίτι της με μια νέα τηλεοπτική σειρά. Η διάσημη οικογένεια λέγεται ότι έχει υπογράψει μια συμφωνία 16 εκατομμυρίων λιρών με το Netflix για ένα ριάλιτι σόου που θα επικεντρωθεί στη ζωή γύρω από τον David Beckham.

Σύμφωνα με την Telegraph, το σόου θα περιλαμβάνει βίντεο του ποδοσφαιριστή και της οικογένειάς του που δεν έχουν ποτέ δει το φως της δημοσιότητας, καταγράφοντας την καριέρα του και προσφέροντας μια εσωτερική εικόνα για τον γάμο του και την οικογενειακή του ζωή.

«Αυτός είναι ένας πραγματικός θρίαμβος για το Netflix και θα δείξει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του David, κάτι που το κοινό έχει σπάνια την ευκαιρία να δει αναφέρουν τα ρεπορτάζ. «Η οικογένεια του David έχει κρατήσει ένα τεράστιο αρχείο. Έχουν καταγράψει με υπερηφάνεια την καριέρα του από τότε που ήταν μικρό αγόρι και έχουν κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια όλα τα παλιά αποκόμματα από τοπικές εφημερίδες, σχολικά αρχεία και φωτογραφίες από τις ομάδες».

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ, η σειρά θα καταγράψειο τη ζωή του Beckham τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν: «Κάποιο παλιό υλικό από ειδικές περιστάσεις θα προβληθεί και μια ομάδα θα καταγράψει τη σημερινή ζωή του David, ακολουθώντας τον σε όλο τον κόσμο καθώς εκπληρώνει διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Επίσης, θα προβληθούν βίντεο γενεθλίων, χριστουγεννιάτικων διακοπών καθώς και ειδικών περιστάσεων, όπως τα πρώτα ραντεβού μεταξύ του David και της Victoria πριν παντρευτούν το 1999.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των Beckham δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει αυτά τα δημοσιεύματα, αλλά θεωρείται ότι το ριάλιτι θα κυκλοφορήσει από το Studio 99, μια εταιρεία media και production που ξεκίνησε ο Beckham μόλις πέρυσι.

Εμείς πάντως, το περιμένουμε πώς και πώς!