Οι περίργες φοβίες των celebrities

07.11.2020
Οι περίργες φοβίες των celebrities
Από πεταλούδες μέχρι....μεταλλικές κρεμάστρες!

Όλοι μας έχουμε φοβίες - απλώς, οι φοβίες κάποιων ανθρώπων είναι πιο περίεργες και σπάνιες. Παρακάτω θα δεις τη λίστα με τους celebrities με τις πιο περίεργες φοβίες:

Δες και αυτό: ΗΠΑ Προεδρικές εκλογές: 16 celebrities βγάζουν selfies την ώρα που ψηφίζουν

Kylie Minogue
Η τραγουδίστρια από την Αυστραλία φοβάται τις κρεμάστρες, ειδικά τις συρμάτινες, και δυσκολεύεται ακόμη και να ακούει τον ήχο που κάνουν καθώς κάποιος τις σύρει πάνω στη μεταλλική μπάρα της ντουλάπας.

Christina Ricci
Η ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη φοβία με τα φυτά εσωτερικού χώρου. "Ταράζω και μόνο στην ιδέα ότι υπάρχει ένα φυτό μέσα στο χώρο κι εννοείται ότι δεν μπορώ να το αγγίξω", έχει δηλώσει η ίδια.

Chris Pratt
"Είχα χαθεί σε ένα εμπορικό κέντρο όταν ήμουν 3 ετών και δεν το ξεπέρασα ποτέ. Πάντα νιώθω άγχος εκεί και αυτό που κάνω είναι να μιλάω δυνατά και να χειρονομώ. Σαν να θέλω να ξέρουν οι άλλοι ότι είμαι εδώ”, έχει πει ο ηθοποιός σχετικά με τη φοβία του με τα εμπορικά κέντρα.

Αυτό το είδες; Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ως Madonna και Bruce Springsteen: Αν δεν τους έχεις δει... χάνεις

Sophie Turner
Η τηλεοπτική "Sansa Stark” προτιμά να αλλάξει δρόμο από το να περπατήσει πάνω σε σχάρα αποχέτευσης υδάτων.

Nicole Kidman
H Αυστραλή ηθοποιός φοβάται υπερβολικά πολύ τις πεταλούδες. "Δεν έχω πρόβλημα να πηδήξω από αεροπλάνο ή να ρίξουν επάνω μου κατσαρίδες, αλλά τις πεταλούδες δεν τις αντέχω".

Rita Ora
Η τραγουδίστρια φοβάται τις τουαλέτες, και πιο συγκεκριμένα με τις λεκάνες. "Πάντα φοβάμαι ότι κάτι θα ξεπεταχτεί από εκεί μέσα. Δεν μπορώ ποτέ να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα εάν δεν υπάρχει άπλετο φως μέσα στο χώρο”.