«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης είχε μια στιγμή... Pretty Woman και το Twitter πήρε "φωτιά"

04.11.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης είχε μια στιγμή... Pretty Woman και το Twitter πήρε "φωτιά"
Η σκηνή στο σαλόνι του σπιτιού της Ανέτ στο Παρίσι σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς έφερε στον νου την Julia Roberts σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές της On Screen στγιμές.

Ο Μελέτης (a.k.a. Γιώργος Γεροντιδάκης) ταξίδεψε στο Παρίσι με σκοπό να απομακρυνθεί από την Πηνελόπη και τελικά, ο χρόνος που πέρασε με τη μητέρα του, Ανέτ (a.k.a. Κάτια Δανδουλάκη) -η οποία είναι και άρρωστη και εκείνος δεν το ήξερε- του ανοίγει έναν νέο κόσμο μπροστά του.

Γενικά το Παρίσι δεν του πολυαρέσει του Μελέτη, ο οποίος πολύ δύσκολα θα έβαζε "κάτι" ή "κάποιον" πάνω από το Διαφάνι και το Σεβασταίικο.

Έλα όμως που βρέθηκε κάτι που τον άγγιξε σε βαθμό που δεν φανταζόταν κανείς. Εκτός από τη Ζορζέτ, που φαίνεται ότι κερδίζει κομμάτι της καρδιάς του, ο σκληρός Μελέτης έδειξε συγκλονισμένος στο άκουσμα της όπερας. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, ούτε τα δάκρυά του στο τέλος.

Η σκηνή μας θύμισε χωρίς αμφιβολία την πρώτη ανάλογη εμπειρία Julia Roberts ως Pretty Woman. Ιδού η εν λόγω σκηνή για... φρεσκάρισμα και στη συνέχεια, μερικές από τις πιο επιτυχημένες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο Twitter ύστερα από το χθεσινό επεισόδιο.

Βέβαια, δεν γέλασαν όλοι με αυτή τη σκηνή... Αρκετούς τους συγκίνησε. Πολύ.. Και αντέδρασαν με τις δημόσιες αρνητικές αντιδράσεις. Όπως για παράδειγμα η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία έκανε το σχόλιο, αντίστροφα όμως!