George - Amal Clooney: Η αποκάλυψη-έκπληξη για το πότε γνωρίστηκαν με την Meghan και τον Harry

15.11.2020
George - Amal Clooney: Η αποκάλυψη-έκπληξη για το πότε γνωρίστηκαν με την Meghan και τον Harry
Ο George και η Amal Clooney αποκάλυψαν στους καλεσμένους στο βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ότι μέχρι εκείνη την ημέρα δεν είχαν γνωριστεί καν με το βασιλικό ζευγάρι.

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, ήταν από τους τυχερούς επιλεγμένους καλεσμένους που προσκλήθηκαν στο Κάστρο του Γουίντσορ τον Μάιο του 2018 για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο royal ζευγάρι να δένεται με τα δεσμά του γάμου.

Αλλά υπάρχουν φήμες ότι το διάσημο ζευγάρι ομολόγησε ότι δεν γνώριζαν τότε καν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Ο George και η Amal είχαν τιμητικές θέσεις στο γάμο και κάθονταν δίπλα στην Λαίδη Carolyn Warren, τη σύζυγο του συμβούλου της βασίλισσας, John Warren και απέναντι από τον γιο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Viscount Linley.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Rachel Johnson, είπαν σε άλλους καλεσμένους ότι απέχουν πολύ από το να είναι φίλοι με το βασιλικό ζευγάρι.

Η αδερφή του Boris Johnson έγραψε στην AirMail: «Υπάρχει μια ιστορία που συζητείται πολύ ότι όταν η πρώην συγκάτοικος της Diana, Carolyn Bartholomew, ρώτησε τους Clooneys που κάθονταν δίπλα της, από πού ήξεραν τον Harry και την Meghan, αυτοί απάντησαν:

«Δεν τους ξέρουμε»!

Διάβαε και αυτό: Ο George Clooney μιλά πρώτη φορά δημόσια για τη Meghan Markle και την... κουμπαριά τους

Η Carolyn είναι νονά του Harry και ήταν μία από τις τρεις νεαρές γυναίκες που μοιράστηκαν το διαμέρισμα στο Earl's Court μαζί με την μητέρα του Diana και γνώριζαν το μυστικό όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Η Rachel ισχυρίστηκε επίσης ότι οι άλλοι προσκεκλημένοι του γάμου - όπως η Oprah Winfrey, ο David και η Victoria Beckham και ο James Corden - «είναι πιθανόν να μην ήταν παλιοί και αγαπητοί φίλοι του ζευγαριού.

Άλλα διάσημα πρόσωπα στο γάμο περιελάμβαναν τη Serena Williams και τον σύζυγο της Alexis Ohanian

Παρά τις αντιφατικές αναφορές για το πόσο καλά γνώριζαν ο George και η Amal τον Harry και την Meghan, ειπώθηκε εκείνη την μέρα ότι ο George ήταν η ζωή του πάρτι και μάλιστα χόρευε τόσο με τη Meghan όσο και με την Kate Middleton.

Η βιογραφία Finding Freedom ισχυρίζεται ότι ακόμα κι αν οι Clooneys δεν ήξεραν τότε το ζευγάρι , από τότε έχουν γίνει πιο στενές οι σχέσεις τους και έχουν φιλοξενήσει τον Δούκα και τη Δούκισσα στο σπίτι τους στο Oxfordshire τουλάχιστον δύο φορές.

Λέγεται ότι ο Meghan και ο Harry έπαιρναν μαζί τα σκυλιά τους και ότι ο George και η Amal πήγαιναν τους φίλους τους για βόλτα δίπλα στη λίμνη.

Αυτό το διάβασες; "Σόρι George [Clooney], αλλά η Meghan δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Diana και να γιατί"

Υποστηρίζεται επίσης ότι η Meghan και ο Harry μεταφέρθηκαν στη λίμνη Κόμο με ιδιωτικό τζετ του George για να περάσουν μαζί του και με τη σύζυγό του, λίγες εβδομάδες μετά το γάμο.

Μια πηγή είπε εκείνη την εποχή: «Η Meghan και η Amal πέρασαν πολύ χρόνο χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα και παίζοντας με τα δίδυμα, ενώ ο George και ο Harry τσέκαραν τη συλλογή μοτοσικλετών του Clooney. Ο Harry πήρε μάλιστα μια από αυτές για βόλτα μαζί με ένα από τα μέλη της προσωπικής φρουράς του».