Brad Pitt: Χώρισε οριστικά με την Nicole Poturalski

29.10.2020
Brad Pitt: Χώρισε οριστικά με την Nicole Poturalski
Τι συνέβη ανάμεσα στον 56χρονο ηθοποιό και το 27χρονο μοντέλο;

Και πάλι single φαίνεται πως είναι ο Brad Pitt, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, καθώς μια πηγή αποκάλυψε πως ο ηθοποιός και η 27χρονη Nicole Poturalski χώρισαν πριν από λίγο καιρό, αν και η σχέση τους δεν ήταν ποτέ πολύ σοβαρή, καθώς το μοντέλο βρίσκεται σε "ανοιχτό γάμο" με 68χρονο.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει ποιον υποψήφιο ψήφισε και ρίχνει βολές κατά του Kanye West

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Αύγουστο του 2019 σε ένα πάρτι μετά την πρεμιέρα της ταινίας Once Upon a Time... in Hollywood στο Βερολίνο, ενώ πηγή είχε πει στο περιοδικό People πως γνωρίζονταν για τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά το μεταξύ τους φλερτ ξεκίνησε την ημέρα της πρεμιέρας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Poturalski και ο Pitt είχαν συναντηθεί αρκετές φορές κρυφά στο Λος Άντζελες και τη Γαλλία, αλλά και σε μια συναυλία του Kanye West στο Hollywood Bowl τον Νοέμβριο του 2019, όπου φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Αυτό το είδες; Ο γιος του Matthew McConaughey είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Τον Σεπτέμβριο, το περιοδικό Us Weekly είχε δημοσιεύσει ένα ρεπορτάζ στο οποίο είχε τονίσει πως αυτή η σχέση δεν είχε μέλλον, με μια πηγή να λέει πως ο Pitt δεν έχει καμία απολύτως επιθυμία να ξαναπαντρευτεί ή να δημιουργήσει σχέση με γυναίκα με την οποία θα είναι μαζί καθημερινά.