Τραγουδίστρια αποκάλυψε πως γνώρισε το σύζυγό της σε εφαρμογή γνωριμιών

28.10.2020
Τραγουδίστρια αποκάλυψε πως γνώρισε το σύζυγό της σε εφαρμογή γνωριμιών
Το ζευγάρι παντρεύτηκε πρόσφατα σε μια πολύ ιδιαίτερη τελετή

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Lily Allen μίλησε για τη γνωριμία της με τον εδώ και ένα μήνα σύζυγό της, τον ηθοποιό David Harbour.

Δες και αυτό: H Kate Hudson λατρεύει την Ελλάδα και της αφιερώνει ακόμη ένα post

Η τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών από τον προηγούμενο της γάμο αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν αφότου το Raya, ένα dating app που χρησιμοποιούν οι celebrities, τους έδειξε ότι ταιριάζουν. "Εκείνος βρισκόταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα μιας ταινίας και κανονίσαμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο Wolesley. Ήμουν πολύ αγχωμένη”, δήλωσε η ίδια. Η Βρετανίδα είπε επίσης πως δεν είχε δει τη σειρά Stranger Things, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Harbour υποδύεται τον αστυνομικό Hopper.

Αυτό το είδες; Adele: Παρουσίασε το "Saturday Night Live" και τρόλαρε τη νέα της εμφάνιση

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο στο Las Vegas και Lily Allen φόρεσε ένα υπέροχο μίνι Dior φόρεμα, την ιστορία του οποίου επίσης μοιράστηκε. "Το αγόρασα μιάμιση ώρα πριν την τελετή” είπε, ενώ αποκάλυψε πως αρχικά είχε σκοπό να φορέσει ένα νυφικό το οποίο είχε νοικιάσει, αλλά η κόρη της την προέτρεψε να συνεχίσει να ψάχνει για κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί μερικά μαγαζιά λίγα πριν το γάμο.

❤️❤️❤️

A post shared by Queen of MySpace (@lilyallen) on Sep 9, 2020 at 10:04am PDT

Όπως είπε, όταν μπήκε στο κατάστημα ζητώντας κάτι για να φορέσει στο γάμο, η υπάλληλος της έδειξε το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο όμως δεν είναι νυφικό. Όταν εκείνη το δοκίμασε, η κόρη της της είπε "νομίζω ότι δεν πρέπει να φύγεις από εδώ χωρίς μα το πάρεις”.