H Kate Hudson λατρεύει την Ελλάδα και της αφιερώνει ακόμη ένα post

24.10.2020
H Kate Hudson λατρεύει την Ελλάδα και της αφιερώνει ακόμη ένα post
Τις διακοπές της στη χώρα μας αναπολεί η γνωστή ηθοποιός κι εμείς... καμαρώνουμε.

Η αγάπη της Kate Hudson, της μητέρας της, Goldie Hawn και όλης τους της οικογένειας για την Ελλάδα είναι γνωστή καθώς αποτελεί καλοκαιρινό προορισμό τους εδώ και πολλά χρόνια.

Φέτος, το ταξίδι στη χώρα μας δεν πραγματοποιήθηκε αλλά, όπως φαίνεται από αναρτήσεις που κάνουν συχνά όλοι, η Ελλάδα βρίσκεται πάντα στις καρδιές τους.

Η πιο πρόσφατη τέτοιου είδους ανάρτηση ήρθε από την Kate Hudson, η οποία μοιράστηκε μία γλυκύτατη καλοκαιρινή φωτογραφία από την ίδια και τον δεύτερο γιο της, Βingham."Ελλάδα μας λείπεις", διαβάζουμε στο hashtag της λεζάντας και από την εικόνα συμπεραίνουμε ότι μάλλον πρόκειται για παραλία στο αγαπημένο νησί της οικογένειας, τη Σκιάθο.

"My little Bingo #fbf #greecewemissyou 🇬🇷", γράφει στη λεζάντα η γνωστή ηθοποιός και ιδού η φωτογραφία με τον γιο της που μοιράστηκε.

Η Kate έχει τρία παιδιά, τον , λοιπόν για τον 15χρονο Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson τον 7χρονο Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse και τη δύο ετών μηνών Rani, καρπό του έρωτά της με τον νυν σύντροφό της Danny Fujikawa.