Τόλης Βοσκόπουλος: Σήμερα το ντεμπούτο της κόρης του στην τηλεόραση κι εκείνος καμαρώνει κάπως έτσι

23.10.2020
Τόλης Βοσκόπουλος: Σήμερα το ντεμπούτο της κόρης του στην τηλεόραση κι εκείνος καμαρώνει κάπως έτσι
Την πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Βοσκοπούλου στην τηλεοπτική σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια" θα δούμε σήμερα, στην ΕΡΤ. Ο περήφανος μπαμπάς μετρά αντίστροφα και δεν το κρύβει.

Η μοναχοκόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και αυτό ήταν μονόδρομος, όπως αποκάλυψε η ίδια στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε με αφορμή τον πρώτο της ρόλο.

Σήμερα, Πέμπτη 23/10/2020, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο οποίο εμφανίζεται η Μαρία ως... "Παγιέτ" μαζί με τους τηλεοπτικούς γονείς της, Νίκο Ορφανό και Γιάννα Παπαγεωργίου.

Με μεγάλη συγκίνηση ο Τόλης Βοσκόπουλος έκανε μία ανάρτηση αφιερωμένη στην κόρη του, αποκαλύπτοντας την αγωνία του αλλά και το... καμάρι του.

"Περιμέναμε καιρο για αυτή την στιγμή.. Σήμερα λοιπόν θα σε θαυμάσω! Απόψε στα «καλύτερά μας χρόνια» έρχεται η Μαρία μου! Στις 22:00 ΕΡΤ1! 🌟 ", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Το ίδιο έκανε και η μαμά Άντζελα Γκερέκου μαζί με μια γλυκιά ευχή: "Απόψε στα «καλύτερα μας χρόνια» έρχεται ως «Παγιέτ» η.. Μαρία μας! Συντονιστείτε στις 22:00 στην ΕΡΤ1! ✨❤️ Καλή επιτυχία αγαπούλα μου!"

Προς το παρόν, η Μαρία σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, ενώ κάνει και μαθήματα ορθοφωνίας και σκοπεύει από την επόμενη χρονιά να επιλέξει τη σχολή υποκριτικής που θέλει να παρακολουθήσει.

Καλή αρχή και από εμάς.