Η Kate Hudson είχε γενέθλια και έκανε μια βουτιά στο... Αιγαίο - Η απίθανη φωτογραφία από Ελλάδα και το μήνυμά της | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:00
21/4/2020

Η Kate Hudson είχε γενέθλια και έκανε μια βουτιά στο... Αιγαίο - Η απίθανη φωτογραφία από Ελλάδα και το μήνυμά της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

41 κεράκια έσβησε ανήμερα του δικού μας Πάσχα (19/4/2020) η δημοφιλής ηθοποιός και τα γιόρτασε με τους δικούς της ανθρώπους, αποκαλύπτοντας, όμως που θα ήθελε να βρίσκεται!

Λάτρης της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Σκιάθου, η Kate Hudson έχει περάσει πολλά καλοκαίρια στο πανέμορφο αυτό νησί των Σποράδων με τη μητέρα της, Goldie Hawn, οικογένεια και φίλους. Και εκεί ακριβώς την "ταξίδεψε" μέσα από μια φωτογραφία που μοιράστηκε με την αφορμή, η κολλητή της φίλη και γυμνάστρια, Nicole Stuart.

Στην πανέμορφη καλοκαρινή φωτογραφία βλέπουμε τις δυο τους στα Λαλάρια, όπως αποκάλυψε η εορτάζουσα στο repost που έκανε, τονίζοντας πόσο της λείπουν! Σε επόμενο repost, η Nicole της προτείνει να γιορτάσουν εκεί κάποια στιγμή στο μέλλον και ιδού τα "χτυπήματα"

Για την ιστορία η Kate έσβησε κεράκια και μάλιστα ενώπιων όλης της οικογένειάς της και σε μια τούρτα "θεότρελη", όπως τη χαρακτήρισε, που μας άρεσε πάρα πολύ... Και της ίδιας, βεβαίως βεβαίως. Χρόνια πολλά...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ