Η Blake Lively γιορτάζει την... πρώτη φορά του Ryan Reynolds ξυπόλητη [photos]

23.10.2020
Η Blake Lively γιορτάζει την... πρώτη φορά του Ryan Reynolds ξυπόλητη [photos]
Απίθανες οι τελευταίες αναρτήσεις του διάσημου ζεύγους.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ οι οποίοι -εκτός των άλλων- έχουν απίθανο χιούμορ δεν σταματούν να τρολάρουν ο ένας τον άλλο και δημόσια.

Την πιο πρόσφατη τέτοια περίπτωση είχαμε χθες.

Μεγάλη μέρα για τον Ryan Reynolds χθες και είχε στο πλευρό του τη γυναίκα του, η οποία καμάρωνε -με όλα τα δίκια της!

Την πρώτη φορά που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις ΗΠΑ, γιόρτασε ο Καναδός ηθοποιός και το έκανε με όλο του το μεγαλείο.

Με αναρτήσεις στο timeline αλλά και στα stories τους ενημέρωσαν τον κόσμο για τις "μεγάλες στιγμές" και οι δύο ενώ η Blake βρήκε την ευκαιρία να κάνει και τη σχετική... πλακίτσα καθώς πόζαρε ξυπόλητη στο πλευρό του αγαπημένου της.

"Αυτή είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω στην Αμερική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, Blake, που που έκανε αυτή την πρώτη φορά τρυφερή και γλυκιά. Στην αρχή τρόμαξα πολύ, μετά ενθουσιάστηκα και τώρα είμαι λίγο κουρασμένος. Αλλά περήφανος", γράφει τρολάροντας τον εαυτό του ο Reynolds, στέλνοντας ταυτόχρονα, όμως και ένα σαφές μήνυμα προς όλους: #VoteEarly.

Και ναι, σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, η Blake είναι ξυπόλητη. Και το γιατί το εξηγεί στη δική της ανάρτηση, μετά το απαραίτητο τρολάρισμα φυσικά και αφού έχει... ζωγραφίσει ένα ζευγάρι σανδάλια στα γυμνά της πόδια. Ιδού:

"Ήταν η πρώτη φορά του Ryan. Ήταν εύλογα τρομαγμένος. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρήγορα, όμως. Δάκρυσε. Εγώ έκανα ότι δακρύζω. Και μετά, τηλεφώνησε σε όλους τους φίλους του", γράφει η Blake και, ναι, δακρύσαμε κι εμείς (από τα γέλια)

Όσο για το.. ξυπόλητο της υπόθεσης; Με τον γνωστό, χαρακτηριστικό, χιουμοριστικό τρόπο της, η Lively εξηγεί ότι είναι πανευτυχής, αφενός γιατί άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, ταυτόχρονα με το δικαίωμά της να μη φορά παπούτσια που καταστρέφουν το outfit της, ενώ στα stories της έδωσε κα μία ακόμη εκδοχή του look με... μποτάκια. Ιδού: