«Χαίρετε! Σας μιλά ένα από τα 865 χθεσινά κρούσματα»

22.10.2020
«Χαίρετε! Σας μιλά ένα από τα 865 χθεσινά κρούσματα»
Το "χτύπημα" ήρθε από την εκπομπή της ΕΡΤ "Φλερτ", της οποίας η προβολή αναβάλλεται για σήμερα (22/10) και αύριο (23/10).

Προηγήθηκε η επίσημη ανακοίνωση περί επιβεβαιωμένου κρούσματος σε συνεργάτη της εκπομπής και ακολούθησε αμέσως μετά η αποκάλυψη της ταυτότητάς του, από τον ίδιο. Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, συμπαρουσιαστή της Νάντιας Κοντογεώργη, ο οποιός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όμως, γενικά, νιώθει καλά, όπως εξήγησε μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στo Facebook, με την ευχή "και τα υπόλοιπα 864 κρούσματα να νιώθουν το ίδιο καλά".

Τονίζοντας την έκπληξή του σχετικά με το συμβάν καθώς, όπως εξήγησε, νόμιζε ότι πρόσεχε αρκετά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε την αποκάλυψη με αυτό τον τρόπο:

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ δηλώνει τα εξής:

"Μετά την εμφάνιση, χθες το βράδυ, επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ», η ΕΡΤ αποφάσισε την αναβολή της εκπομπής, για την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Παράλληλα, ήδη από χθες βράδυ, έγινε ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τον νοσούντα, και από το πρωί υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες.

Με απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων, η ΕΡΤ προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολουθώντας απαρεγκλίτως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Βάσει των οδηγιών τους, όλα τα μέλη της εκπομπής, που, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας, βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στον ίδιο χώρο με τον ασθενή, εκτός από τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία υποβάλλονται, θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για όσο διάστημα χρειαστεί.

Στη θέση του σημερινού φλΕΡΤ και ενόψει της αποψινής (22:00) πρώτης προβολής του τρίτου επεισοδίου της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα επαναπροβληθούν από τις 16:00 έως τις 18:00 τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ στην ώρα της αυριανής εκπομπής φλΕΡΤ η ελληνική ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα», σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Αλέκο Τζανετάκο."

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!