Brooke Shields: Εξηγεί το πώς βρήκε την αυτοπεποίθηση της στα 55 χρόνια

22.10.2020
Brooke Shields: Εξηγεί το πώς βρήκε την αυτοπεποίθηση της στα 55 χρόνια
"Δεν είχα επαφή με το σώμα μου" εξομολογείται η ηθοποιός

Σε μια νέα συνέντευξη της, η Brooke Shields μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το σώμα της, αλλά και το πώς τελικά κατάφερε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση στα 55 της χρόνια και να υπογράψει συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο IMG Models.

Δες και αυτό: Kate Hudson: Φωτογραφίζεται την ώρα που ξυπνάει αποκαλύπτοντας τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της

"Φορούσα μεγάλα μαγιό που έχουν όσο περισσότερο ύφασμα γίνεται. Οι κόρες μου έλεγαν ότι είναι γελοίο. Έβλεπα με κάποιον τρόπο τον εαυτό μου μέσα από τα μάτια τους και μου καμάρωνα για πράγματα όπως τα οπίσθιά μου. Το να είμαι 55 και να λέω, 'Στάσου, οι γυναίκες άνω των 50 δεν έχουν τελειώσει'. Σε αυτή την ηλικία, ειδικά αν είσαι ηθοποιός, είναι σα να σου λένε πως έκανες καριέρα και πρέπει να χαλαρώσεις, αλλά εγώ νομίζω πως τώρα ξεκινάω", είπε η ηθοποιός.

Όπως η ίδια εξηγεί, με παρότρυνση της 17χρονης Rowan και της 14χρονης Grier, άρχισε να αναρτεί φωτογραφίες της με μπικίνι, οι οποίες έδειχναν το γυμνασμένο της σώμα. "Κάθε μέρα φέτος το καλοκαίρι, έκανα γυμναστική. Κατά κάποιον τρόπο ανέκτησα την αυτοπεποίθησή μου", εξομολογείται η 55χρονη.

Αυτό το είδες; Διάσημος ηθοποιός του Hollywood διαγνώστηκε με λέμφωμα

Παρ'όλο που είχε ξεκινήσει το modelling από ηλικία μόλις 11 μηνών, παραδέχεται πως δεν ένιωθε πάντα άνετα με το σώμα της. "Δεν είχα επαφή με το σώμα μου, σχεδόν δεν ήθελα να ξέρω πως υπάρχει. Φωτογραφιζόμουν κυρίως από τον λαιμό και πάνω. Όλα είχαν να κάνουν με το πρόσωπο και τα φρύδια. Ο τρόπος μου να προσεγγίσω το θέμα ήταν απλώς να μην το σκέφτομαι", συμπληρώνει.