Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα με τις ροζ γόβες της μαμάς και η αποκάλυψη για τις μεγάλες κόρες [photo]

22.10.2020
Ελένη Μενεγάκη: Η Μαρίνα με τις ροζ γόβες της μαμάς και η αποκάλυψη για τις μεγάλες κόρες [photo]
Μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε πριν από λίγο η ελληνίδα παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται φωτογραφίες με τα παιδιά της, όμως πάντα, πολύ διακριτικά. Ειδικά σε ότι αφορά στο στερνοπούλι της, τη Μαρίνα Παντζοπούλου, την οποία βλέπουμε πάντα με "κάτι" στο πρόσωπό της. Όπως και σήμερα, που η μαμά Ελένη επέλεξε για την περίσταση μία καρδούλα, για παράδειγμα!

Μια πόζα μαμάς-κόρης μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας μέσα από τη λεζάντα και μία αποκάλυψη, που εύκολα φανταζόμασταν, βέβαια, γιατί αυτή η παιδική συνήθεια στην οποία αναφέρεται είναι πολύ συνηθισμένη σε όλα τα παιδιά. Περι ψηλοτάκουνων ο λόγος λοιπόν...

"...επιστρέφω στο σπίτι και με περιμένει στολισμένη και ανεβασμένη στις ψηλοτάκουνες γόβες μου ! Τρελαίνομαι .... ( κι εγώ όταν ήμουν μικρή αλλά και οι μεγαλύτερες κόρες μου τα ίδια κάναμε )! Εσείς ???", γράφει στη λεζάντα η Ελένη και ιδού:

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει τέσσερα παιδιά, τον 17χρονο Άγγελο, τη 15χρονη Λάουρα και την 12χρονη Βαλέρια από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και την 5 ετών Μαρίνα από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο.