Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται για την απόκτηση ενός παιδιού: «Αν θελήσω να το κάνω θα φύγω από την Ελλάδα αν χρειαστεί»! [Βίντεο]

20.10.2020
Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται για την απόκτηση ενός παιδιού: «Αν θελήσω να το κάνω θα φύγω από την Ελλάδα αν χρειαστεί»! [Βίντεο]
«Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα...»

Στην πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης που βρέθηκε χτες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω”. Ο δημιουργός των επιτυχιών είπε πως αν το αποφασίσει, θα το καταφέρει, έστω και αν χρειαστεί να φύγει από την Ελλάδα.

Όλα όσα είπε:

«Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με φόβισε»

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί.

Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά.

Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το βίντεο: