Ελένη Μενεγάκη: Οι εκπομπές της "εξαφανίστηκαν" από το site του Alpha και η εξήγηση του καναλιού δεν θα της αρέσει καθόλου

19.10.2020
Ελένη Μενεγάκη: Οι εκπομπές της "εξαφανίστηκαν" από το site του Alpha και η εξήγηση του καναλιού δεν θα της αρέσει καθόλου
Μέγας σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες, γύρω από το όνομα της ελληνίδας παρουσιάστριας που αυτή τη σεζόν απέχει από την τηλεόραση, έχοντας αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα στην καριέρα της.

Ο λόγος; Οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη έχουν "εξαφανιστεί" από το site του Alpha, όπως "ανακάλυψαν" πρώτη φορά στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, τη στιγμή, μάλιστα που υπάρχουν κι άλλες, παλιότερες, όπως για παράδειγμα το "Πάμε Πακέτο" ή το "World Party".

Τι έχει συμβεί;

Η όλη "αναταραχή" έχει ξεκινήσει λίγο καιρό νωρίτερα όταν το κανάλι, όχι μόνο απουσίαζε "επιδεικτικά" από επίσημη εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού όπου μίλησε και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά δεν πρόβαλε κανένα πλάνο από αυτή σε καμία από τις εκπομπές του.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω», απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων στην εκδήλωση η Ελένη.

Λίγο αργότερα προέκυψε και το θέμα των εκπομπών στον επίσημο ιστότοπο του καναλιού. Αναρωτήθηκαν όλοι, ενώ η Ελένη απάντησε σε σχετική ερώτηση follower και στο Instagram. «Δεν χρειάζεται απάντηση… Όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χθες όμως, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ακούστηκε και η πλευρά του Alpha (αν και όχι επίσημα). Δύο οι φράσεις με βαρύτατη σημασία από στελέχη του καναλιού: «Στο site παρμένουν οι εκομπές που έχουν επισκεψιμότητα» και επίσης, «Το site είναι μια εμπορική πλατφόρμα, δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων».

Ε, αυτή είναι σίγουρα μια εκδοχή που δεν θα ευχαριστήσει καθόλου τη Ελένη Μενεγάκη. Αν υπάρξει, όμως, συνέχεια θα πρέπει να το δούμε. Αναμένουμε λοιπόν.