Sharon Stone: "Έχω τελειώσει με τα ραντεβού"

16.10.2020
Sharon Stone: "Έχω τελειώσει με τα ραντεβού"
Η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή στα 62 της χρόνια

Η Sharon Stone μίλησε πρόσφατα στο talk show της Drew Barrymore, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως "έχει τελειώσει με τα ραντεβού" και εξηγώντας τους λόγους που δεν αναζητά κάποιο σύντροφο.

Δες και αυτό: Η Kate Hudson, η Gwyneth Paltrow και τα διάσημα φιλιά τους - Οι αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν

"Πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν είναι ειλικρινείς και δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Απολαμβάνω τον χρόνο μόνη μου και με τα παιδιά και τους φίλους μου περισσότερο. Νιώθω πως δεν χρειάζομαι ένα ακόμη παιδί, δεν θέλω άλλη ανειλικρίνεια και παιχνιδάκια. Δεν θεωρώ πως οι άντρες βρίσκονται στο ίδιο σημείο με τις γυναίκες αυτή τη στιγμή. Έχω πραγματικά πολύ καλούς άντρες φίλους, αλλά νιώθω πως οι άντρες και οι γυναίκες είναι σε διαφορετικές φάσεις", είπε η ίδια.

Η 62χρονη ηθοποιός πρόσθεσε πως "υπάρχουν φόβοι πως ο κόσμος ανήκει στους άντρες, επειδή υπάρχουν συγκεκριμένες παρανοήσεις σχετικά με την δύναμη και τι σημαίνει να είσαι αρσενικό". Μιλώντας για τους γιους της, η ίδια είπε πως προσπαθεί να τους μάθει πως η ιδέα ότι "οι άντρες έχουν ξεπεράσει τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός, δεν είναι εντελώς αληθής. Ίσως να μην τους ωφελήσει στη σχέση μεταξύ τους, ώστε να είναι πιο επιτυχημένοι μελλοντικά και να αποκτήσουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, χαρούμενες και υγιείς σχέσεις, επιτυχία στα επαγγελματικά".

Αυτό το είδες; O Jude Law έχει έξι παιδιά - Τον μεγαλύτερο γιο του τον έχεις δει; Είναι "φτυστοί"

Όταν ρωτήθηκε για το πώς διατηρεί την εμφάνιση της τόσο νεανική, η ίδια είπε πως: "Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι διασκεδαστικά όταν είμαστε νέοι και καταστροφικά όταν μεγαλώνουμε. Όταν μεγαλώνουμε, πρέπει να πούμε ότι οι ακολασίες δεν είναι καλές για ένα γηραιότερο σώμα και όταν έγινα 40, σκέφτηκα ότι θα ήθελα να γεράσω σαν μια χορεύτρια".