Tommy Lee: "Αν κερδίσει ο Trump θα γυρίσω πίσω στην πατρίδα μου, την Ελλλάδα"

15.10.2020
Tommy Lee: "Αν κερδίσει ο Trump θα γυρίσω πίσω στην πατρίδα μου, την Ελλλάδα"
Όχι, δεν τρελάθηκε ο πρώην σύζυγος της Pamela Anderson... Υπάρχει εξήγηση για τη δήλωσή του αυτή!

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η μητέρα του Tommy Lee ήταν ελληνίδα και την έλεγαν Βασιλική Παπαδημητρίου [φωτό κάτω]. Ο διάσημος ντράμερ των Motley Crue μάλιστα, γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και έμεινε για έναν χρόνο μέχρι η οικογένειά του να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική πια. Ο πατέρας του, David Lee Thomas Bass, ήταν λοχίας του αμερικανικού στρατού και γνώρισε τη γυναίκα του στην Ελλάδα.

Ο Tommy Lee είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, η οποία, για την ιστορία πέθανε το 2012 και στην Ελλάδα, την πατρίδα της, μία αδυναμία την οποία είχε μεταδώσει και στην Pamela Anderson, με την οποία υπήρξαν παντρεμένοι από το 1995 μέχρι το 1998 και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον 24χρονο Brandon Lee και τον 22χρονο Dylan Jagger [φωτό κάτω]

Φαίνεται λοιπόν, ότι ο Tommy Lee έχει τα "θέματά" του με τον Donald Trump και ενόψει των εκλογών μίλησε σχετικά στην εφημερίδα "The Big Issue". Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε σε περίπτωση που είχαμε επανεκλογή του νυν Προέδρου των ΗΠΑ και εκείνος ήταν κατηγορηματικός:

"Φιλαράκι, μα τω Θεώ αν συμβεί αυτό τότε θα έρθω να επισκεφτώ το Ηνωμένο Βασίλειο... έχω φύγει... Θα γυρίσω στην πατρδία μου, θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα πάρω ένα σπιίτι σε κάποιο από τα νησιά"

Συνεχίζοντας την κριτική του για την πολτική στη χώρα του πάντως, ζήτησε από τους υπόλοιπους αμερικανούς "να σταματήσουν να ψηφίζουν celebrities και να διαλέξουν κάποιον που να ξέρει να 'τρέξει' τη χώρα"!

Πάντως ο Tommy Lee δεν είναι ο μόνος διάσημος ελληνικής καταγωγής αστέρας του Χόλιγουντ. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου μερικούς ακόμη!