Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιες φωτογραφίες διέγραψε από το Instagram;

11.10.2020
Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιες φωτογραφίες διέγραψε από το Instagram;
Όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή DOT, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το ποιες φωτογραφίες της στο Instagram έκρινε πως έδεν ήταν κατάλληλες για να τις δουν όλοι, με αποτέλεσμα να τις διαγράψει.

Δες και αυτό: Ποιο γνωστό μοντέλο ήταν stripper πριν γίνει γνωστός;

"O λόγος που κατέβασα τις φωτογραφίες δεν είναι επειδή κάποιος μου υπέδειξε να τις κατεβάσω. Ήταν γιατί άρχισα να αλλάζω και να μπαίνω σε μια άλλη σφαίρα. Μια νέα ζωή και μια νέα διαφορετική συνθήκη. Οπότε εγώ έκρινα, πως πρέπει να κάνω ένα restart ως άνθρωπος. Όχι γιατί κάποιος μου είπε κοριτσάκι μου πρέπει να τις σβήσεις. Αλίμονο".

Αυτό το είδες; Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρία Ηλιάκη

"Ήμουν ακόμη σε μια φάση της ζωής μου που είχαν φύγει άνθρωποι από τη ζωή μου και εγώ εξακολουθούσα να έχω, αγνοώντας πόσο καιρό πίσω, φωτογραφίες μαζί τους. Δεν μου έκανε κάτι κακό, αλλά δεν υπήρχαν αυτά τα σημεία. Μπήκα σε διαδικασία και μέσα μου και γενικά στο τι δίνω στον κόσμο. Γιατί το προφίλ μου στα social media είναι ανοικτό. Με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει κάτι και πιθανώς, κάτι που εγώ αγνοώ. Επειδή δεν αφιέρωνα χρόνο να φιλτράρω πράγματα" εξήγησε η ίδια.