Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι δηλώσεις σχετικά με την κρίση στο γάμο της

10.10.2020
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι δηλώσεις σχετικά με την κρίση στο γάμο της
"Δύσκολα θα μπει ένας άντρας στο νέο μου σπίτι"

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σχετικά με την κρίση στο γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Δες και αυτό: Σάκης Ρουβάς: Το εξώδικο στον Παύλο Πολάκη για τη Χρυσή Αυγή και η απάντηση εκείνου

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, το ζευγάρι αντιμετωπίζει μια κρίση στον γάμο του και πλέον μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δήλωσε: "Είμαι σε μια περίοδο σκέψης, γιατί έχουμε κάνει ένα διάλειμμα με τον Αριστομένη, είναι μια μεταβατική περίοδος. Αλλά είμαστε καλά, αυτό έχει σημασία. Γενικά υπάρχει επικοινωνία στο πως θα το διαχειριστούμε όλο αυτό. Κανείς δεν θέλει να εκθέσει τον άλλον. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και έχουμε επικοινωνία σε καθημερινή βάση. Δεν ισχύει ο καβγάς, πρέπει να υπάρχει σεβασμός απέναντι σε ένα παντρεμένο ζευγάρι. Οι λόγοι που έγινε αυτό είναι προσωπικοί, οπότε δεν θα το συζητήσουμε. Δεν έχουμε μιλήσει για διαζύγιο, δεν υπάρχει καν σαν σκέψη. Έχουμε κάνει ένα pause. Ζω σε νέο σπίτι στην Ακρόπολη, δύσκολα θα μπει ένας άντρας στο σπίτι. Για αυτό το έκανα τόσο ροζ. Ο Αριστομένης είναι συνοδοιπόρος, αλλά πλέον είμαι ανεξάρτητη".

Δες το απόσπασμα: