Jessica Hart: Η πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου εντυπωσιάζει φορώντας ρούχο ελληνίδας σχεδιάστριας λίγο πριν γεννήσει

09.10.2020
Jessica Hart: Η πρώην σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου εντυπωσιάζει φορώντας ρούχο ελληνίδας σχεδιάστριας λίγο πριν γεννήσει
Με το μπικίνι της και τον αγαπημένο της αγκαλιά, η 34χρονη καλλονή εντυπωσιάζει

Το πρώην Αγγελάκι της Victoria’s Secret είναι έγκυος στο παιδί του συντρόφου της, οδηγό αγώνων NASCAR, James Kirkham, με τον οποίο είναι μαζί από το 2019 και την ανακοίνωση έκανε η ίδια τον περασμένο μήνα, ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, βέβαια, ούσα.

Οι αμέσως επόμενες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Jessica Hart μέχρι και σήμερα είναι με πολύ μεγάλη κοιλιά, γεγονός που φανερώνει, προφανώς, ότι σκόπιμα είχε καθυστερήσει να ενημερώσει τον κόσμο όλο για τις χαρές της. Δικαιωμά της, φυσικά!

Τώρα, που, όπως φαίνεται η ώρα να κρατήσει στα χέρια της το μωράκι της πλησιάζει, είναι πολύ πιο άνετη και χαλαρή ενώ, όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της, βρίσκει τρόπο να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα όσο περισσότερο μπορεί.

Σε μία από τις εξορμήσεις της στην παραλία με τον αγαπημένο της λοιπόν, επέλεξε επάνω από το μπικίνι της να φορέσει μια δημιουργία της "δικής μας", Σήλιας Δραγούνη, μέσω του λογαριασμού της οποίας το πληροφορηθήκαμε κι εμείς.

'Jessica Hart τα... σπας με το green buffalo star kimono μας", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού!

Το γνωστό μοντέλο, που, για την ιστορία, υπήρξε σύντροφος του Σταύρου Νιάρχου για περίπου επτά χρόνια μέχρι το 2017 που χώρισαν, κοινοποίησε την ανάρτηση στα stories της. Ιδού και με το καλό να έρθει το μωράκι.