Ο Γιώργος Χρανιώτης λατρεύει τη σύζυγό του και δεν το κρύβει - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

08.10.2020
Ο Γιώργος Χρανιώτης λατρεύει τη σύζυγό του και δεν το κρύβει - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση
Τα γενέθλια της Γεωργίας Αβασκαντήρα ήταν η αφορμή για μια ανάρτηση που συγκίνησε πολύ κόσμο!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια όμως η σχέση τους μετρά παραπάνω. Πριν από λίγους μήνες την ευτυχία τους συμπλήρωσε η άφιξη του γιου τους, ο οποίος έχει γεμίσει τη ζωή τους με τρόπους που δεν φανταζόταν ποτέ, όπως έχουν εξομολογηθεί αμφότεροι.

Πριν από δυο μέρες, εκείνη συμπλήρωσε 32 χρόνια ζωής και εκείνος βρήκε αφορμή να εκφράσει δημόσια πώς αισθάνεται.

Με μία ανάρτηση στο instagram, λοιπόν, ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για τη γυναίκα του με τρόπου που συγκίνησε τους πάντες, αν κρίνουμε από τα σχόλια που ακολούθησαν -και όχι αδίκως, δηλαδή! Ιδού τα όσα έγραψε ο ηθοποιός πλάι σε μια ιδιαίτερης σημασίας φωτογραφία που μοιράστηκε:

Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό.Θύμασαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά.Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες.Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι,είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι.Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου,χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα.Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε.Σε κοιτούσα κι έφτανε.Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλλας σου,κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου,κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει.Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα,συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι.Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω,εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου.Τον μικρό μας.Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο.Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!! #happybirthday #mybaby #mylove #precius #32 #lifeisabeach #georgia #babe