Rihanna: Γιατί ζήτησε συγγνώμη για το show της;

07.10.2020
Rihanna: Γιατί ζήτησε συγγνώμη για το show της;
Μια απολογία προς τη μουσουλμανική κοινότητα θέλησε να κάνει η τραγουδίστρια

Μπορεί το Savage x Fenty show της Rihanna που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες να έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά δυσαρέστησε την κοινότητα των μουσουλμάνων.

Δες και αυτό: Eva Mendes: Τι απαντάει σε όσους λένε πως ο Ryan Gosling "δε τη βγάζει έξω"

Κατά τη διάρκεια του show, ακούστηκε το τραγούδι Doom της Coucou Chloe που έχει στίχους από ιερό κείμενο για το Ισλάμ και πιο συγκεκριμένα συλλογή κειμένων που πιστεύεται ότι αποτελούν λόγια του Μωάμεθ, και γι'αυτό θεωρείται από κάποιους το πιο σημαντικό κείμενο του Ισλάμ μετά το Κοράνι.

Αυτό το είδες; Η Michelle και ο Barack Obama γιορτάζουν 28 χρόνια γάμου - Φέτος τα μηνύματά τους ήταν πολύ διαφορετικά

Σε ανάρτηση της, η Rihanna παραδέχθηκε ότι η χρήση του συγκεκριμένου τραγουδιού στο show εσωρούχων της ήταν κάτι ανεύθυνο, γράφοντας: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μουσουλμανική κοινότητα που επεσήμανε ένα τεράστιο λάθος, που ήταν δίχως πρόθεση προσβλητικό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, καταλαβαίνω ότι πληγώσαμε πολλούς από τους μουσουλμάνους αδελφούς και αδελφές μας και λυπάμαι απίστευτα. Δεν παίζω με οποιοδήποτε είδος ασέβειας απέναντι στον Θεό και σε οποιαδήποτε θρησκεία και για αυτό η χρήση του τραγουδιού ήταν κάτι εντελώς ανεύθυνο. Θα βεβαιωθούμε ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ευχαριστούμε για τη συγχώρεση και κατανόηση".