5 διάσημες σταρ που καλλιεργούν τα δικά τους φρούτα και λαχανικά στους κήπους τους

03.10.2020
5 διάσημες σταρ που καλλιεργούν τα δικά τους φρούτα και λαχανικά στους κήπους τους
Οι εδώδιμοι κήποι έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια και επειδή δεν χρειάζεσαι μεγάλη έκταση για να καλλιεργήσεις τα δικά σου λαχανικά, αυτό το χόμπι έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Σε πολλές πόλεις του εξωτερικού οι στέγες έχουν μετατραπεί σε καλλιέργειες οπωροκηπευτικών μικρής κλίμακας. Φαίνεται ότι αυτή η πρωτοβουλία είναι ελκυστική για όλους και σαφώς οι διασημότητες δεν αποτελούν εξαίρεση. Δες παρακάτω μια συλλογή φωτογραφιών διασημοτήτων που έχουν τη δική τους αυλή, όπου καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμα. Πράσινα, υγιεινά, νόστιμα φρούτα και λαχανικά κατ ευθείαν για το πιάτο αυτών των διάσημων και ίσως ακόμη και στο δικό σου μετά την ανάγνωση αυτού του κειμένου.

Το μοναδικό αγρόκτημα της Oprah Winfrey

Η Αμερικανή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Oprah Winfrey, είναι επίσης οπαδός των βιολογικών καλλιεργειών. Πρόσφατα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media της που έδειχνε ένα τεράστιο λαχανικό που βγήκε κατευθείαν από την αυλή της. Όταν ήταν παιδί, συνήθιζε να βοηθά τη γιαγιά της σε ένα αγρόκτημα στο Μισισιπή και σήμερα συνεχίζει να εφαρμόζει αυτές τις γνώσεις στον κήπο της «Maui» μαζί με την οικογένειά της.

Η Julia Roberts καλλιεργεί το δικό της φαγητό.

Η ηθοποιός μίλησε σε μια συνέντευξη για έναν διαφορετικό και εκπληκτικό τρόπο μαγειρέματος για τα παιδιά της με κάλε από τον κήπο της: το προετοιμάζει ως τραγανό σνακ με τυρί, αφήνοντας συνήθως ένα γεμάτο δίσκο στο τραπέζι. Λίγο αργότερα, όλα τα σνακ έχουν εξαφανιστεί. Είπε επίσης ότι αφού πρωταγωνίστησε στο Fireflies in the Garden, αποφάσισε να ξεκινήσει τον δικό της βιολογικό κήπο και της αρέσει να διδάσκει στα παιδιά της τη σημασία της παραγωγής του δικού τους φαγητού και της υγιεινής διατροφής. Πρόσφατα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media που δείχνει μερικά από τα φρούτα από την αυλή της.

Η Shakira και η αρχή του οπωρώνα της

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media το 2013 με τις πρώτες μελιτζάνες και πιπεριές που καλλιέργησε στον κήπο της. Αν και δεν έχει δημοσιεύσει από τότε άλλες φωτογραφίες από τα λαχανικά της, ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να κάνει μεγάλες επιτυχίες στον κήπο της και στη μουσική καριέρα της.

Η Nicole Kidman καλλιεργεί τριαντάφυλλα και λαχανικά.

Ένα από τα μεγαλύτερα χόμπι που έχει η ηθοποιός είναι η κηπουρική. Η Kidman έχει πει ότι η φύση και τα τοπία την ενέπνευσαν να αναπτυχθεί ως άτομο και ως ηθοποιός: τα τριαντάφυλλα είναι το αγαπημένο της, αλλά στον κήπο της στην Αυστραλία, καλλιεργεί επίσης ποικιλίες φρούτων όπως γκρέιπφρουτ, λεμόνια και δαμάσκηνα.

Η Gwyneth Paltrow και η φυσική και υγιεινή μπουτίκ προϊόντων της

Η Paltrow είναι γνωστή για το ενδιαφέρον της για τον υγιεινό τρόπο ζωής και έχει μοιραστεί το πάθος της για κηπουρική με τον κόσμο και στα social media. Έχει 2 σπίτια, ένα στο Λος Άντζελες και ένα στο Hamptons και καλλιεργεί τα δικά της λαχανικά και στα δύο. Επιπλέον, είναι αφοσιωμένη στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, οπότε δημιούργησε μια μάρκα που ονομάζεται Goop. Αυτή η μάρκα περιλαμβάνει και μια γραμμή κηπουρικής και προσφέρει τα βασικά εργαλεία για να ξεκινήσεις με αυτό το χόμπι. Μοιράζεται επίσης την εμπειρία της και παρέχει συμβουλές ομορφιάς και υγείας στα κανάλια social media του καταστήματος της.