Τζένη Καζάκου: Κοντό καρέ για την εγγονή της Τζένης Καρέζη

01.10.2020
Τζένη Καζάκου: Κοντό καρέ για την εγγονή της Τζένης Καρέζη
Μια αλλαγή στο λουκ της αποφάσισε να κάνει η νεαρή καλλονή και μοιράστηκε το αποτέλεσμα, εξηγώντας και τον λόγο που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Η Τζένη Καζάκου είναι η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει στα βήματα της καλλιτεχνικής της οικογένειας που, φυσικά ξεκινούν από την προηγούμενη γενιά, από τους παππούδες της, Τζένη Καρέζη και Κώστα Καζάκο.

Γενικά η νεαρή εκκολαπτόμενη ηθοποιός είναι δραστήρια στα social media κρατώντας, όμως, την προσωπική της ζωή αρκετά προφυλαγμένη. Με τον σύντροφό της, Στέλιο Λεγάκη, για παράδειγμα, δεν έχει μοιραστεί φωτογραφία ακόμη. Έστω.

Η τελευταία της ανάρτηση, ωστόσο, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των followers της για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι το γεγονός αυτό καθαυτό: Η Τζένη κουρεύτηκε και το κοντό καρέ που επέλεξε να κάνει της πηγαίνει πολύ. Ο δεύτερος είναι ο λόγος για τον οποίο έκοψε τα μαλλία της, που δεν είναι άλλος από τη διάθεσή της για προσφορά στον συνάνθρωπο. Όπως εξηγεί η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε, δωρίζει την κοτσίδα της στο Άγγιγμα Ζωής, τη μη κερδοσκοπική εταιρεία που στηρίζει ογκολογικούς ασθενείς σε όλη την Ελλάδα, με όποιον τρόπο μπορεί. Στην προκειμένη περίπτωση, η δωρεά μαλλιών υποστηρίζει τη δημιουργία περουκών για ασθενείς που έχουν τέτοια ανάγκη.

Ιδού και μπράβο!