Rihanna: 8 φορές που πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας ενθουσίασε

01.10.2020
Rihanna: 8 φορές που πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας ενθουσίασε
Είναι γνωστό ότι ζούμε στην εποχή της εικόνας. Και όσο εύκολο είναι να βάλεις ένα φιλτράκι στη φωτογραφία σου στο instagram και να δείξεις ένα αψεγάδιαστο δέρμα, τόσο πιο εύκολο είναι να το βγάλεις και να εμφανιστείς εντελώς φυσική, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να έχεις μια σχετική αυτοπεποίθηση αλλά…. αν είσαι η Rihanna δεν έχεις ανάγκη να κρύψεις από τους θαυμαστές σου το πόσο «πραγματική» είσαι - άλλωστε η εκρηκτική σταρ μας έχει συνηθίσει σε εμφάνισεις όπου φαίνεται ότι δεν την ενδιαφέρει να δείξει βαμμένη και όμορφη γιατί δεν το έχει ανάγκη.

Λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα το λανσάρισμα της πρόσφατης επιχείρησής της, της Fenty Skin, προκαλεί εντύπωση που η Rihanna ανεβάζει στα social media φωτογραφίες με άβαφτο πρόσωπο (συνήθως κοντά σε φοίνικες να απολαμβάνει τον ήλιο) ενώ θα μπορούσε να δείξει το λαμπερό της πρόσωπο μακιγιαρισμένο με τα προϊόντα της εταιρείας της.

Και για του λόγου το αληθές εδώ μπορείς να δεις μερικές από τις πιο «natural» εμφανίσεις της pop τραγουδίστριας και να την χειροκροτήσεις επειδή τουλάχιστον δεν είναι μία ακόμα σταρ που χρησιμοποιεί τα φίλτρα του instagram για να υπερτονίσει την ομορφιά της.

Η πρώτη της selfie το 2020 ήταν μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ που έδειχνε την πραγματική της επιδερμίδα.

Για μια promo ανάρτηση της για την Fenty Skin, έπλυνε το πρόσωπό της μπροστά στην κάμερα, ώστε να μπορέσουν οι θαυμαστές της να δουν τη φυσική της λάμψη.

Η Rihanna τρελαίνεται για το καλοκαίρι και τα παιχνίδια με τον φακό και εμείς λαχταράμε να βλέπουμε περισσότερες φωτογραφίες της από το λαμπερό δέρμα της.

Μια άλλη μέρα, με μια άλλη selfie χωρίς μακιγιάζ που σε κάνει να θες να απολαύσεις για μια ακόμη φορά τον ήλιο σε ένα ελληνικό νησί.

Σίγουρα, το νέο της άλμπουμ με τίτλο R9 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά τουλάχιστον μπορείς να θαυμάσεις τα όμορφα σχηματισμένα φρύδια της Rihanna και τη φυσική της ομορφιά.

Η γκριμάτσα που κάνεις όταν συνειδητοποιείς ότι η Rihanna είναι τόσο υπέροχη με αυτά τα ζουμερά χείλια και το φρέσκο ​​πρόσωπο της.

Στην πατρίδα της, τα νησιά Barbados, η Rihanna απολαμβάνει τον ήλιο που φαίνεται να κάνει θαύματα στο δέρμα της.

Φρέσκια και λαμπερή, η Rihanna εκπέμπει θετική ενέργεια την οποία όλες μπορούμε να αξιοποιήσουμε λίγο περισσότερο για να δώσουμε στον εαυτό μας χαρά, συνεπώς και ομορφιά.