Brooke Shields: Ποζάρει με μαγιό στα 55 της και εντυπωσιάζει

30.09.2020
Brooke Shields: Ποζάρει με μαγιό στα 55 της και εντυπωσιάζει
Η καλλονή ηθοποιός ποζάρει στο φακό της Helena Christensen

Μια συνεργασία συνέβη πρόσφατα μεταξύ της Brooke Shields και της Helena Christensen για μια φωτογράφιση για μαγιό και τα πλεόν εντυπωσιακά αποτελέσματα αναρτήθηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δες και αυτό: Sharon Stone: Θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο "Sex and the City";

Η 55χρονη Shields δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην παραλία στην οποία φοράει ένα κίτρινο μαγιό, με τη λεζάντα: "Δουλεύω για κάτι ξεχωριστό με την φίλη μου @helenachristensen. Είστε απίστευτοι".

Η 51χρονη Christensen ανήρτησε περισσότερες φωτογραφίες από το γύρισμα λίγες μέρες αργότερα, με αρκετές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τη Shields να ποζάρει σε έναν κήπο από λουλούδια με ένα κλασικό μαύρο μαγιό.

Αυτό το είδες; Selena Gomez: Δείχνει με υπερηφάνεια την πιο όμορφη "ατέλεια" της

"Η καταγραφή της ουσίας ενός ατόμου δεν είναι πάντα τόσο απλή. Θέλετε να φτάσετε μέσα από το σύνθετο, μερικές φορές φυλασσόμενο στρώμα για να βρείτε την ευάλωτη, ακατέργαστη, λαχταριστή αλήθεια στην καρδιά και το μυαλό τους. Αυτή η όμορφη γυναίκα έχει δείξει αυτές τις ιδιότητες στον φακό της κάμερας μου εδώ και χρόνια. Είμαι ευγνώμων που την έχω όχι μόνο ως φωτογραφικό θέμα, αλλά και ως ειλικρινή φίλη. Και είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε ένα προσωπικό έργο στο οποίο εργάζεται σκληρά", έγραψε το μοντέλο.