Απόστολος Ρουβάς: Δες τον μικρότερο αδελφό του Σάκη να μαγειρεύει μακαρόνια με κιμά με την Κάτια Ζυγούλη [video]

22.09.2020
Απόστολος Ρουβάς: Δες τον μικρότερο αδελφό του Σάκη να μαγειρεύει μακαρόνια με κιμά με την Κάτια Ζυγούλη [video]
Πρόσωπο της ημέρας έχει γίνει ο 45χρονος σεφ, ο οποίος μόλις έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Εμείς γυρίζουμε τον χρόνο λίγο πιο πίσω, σε μια πολύ χαριτωμένη οικογενειακή στιγμή.

Χθες, Δευτέρα 21/9/2020, είχαμε και την τελευταία πρεμιέρα της πρωινής ζώνης για φέτος. Το "Πάμε Δανάνη" του Mega ξεκίνησε στις 10 το πρωί και, από ό,τι φάνηκε, η πρώτη εντύπωση στο σύνολό της είχε θετικό πρόσημο.

Ένα από τα πρόσωπα της νέας παρέας που συζητήθηκε πολύ ήταν ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος έχει αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής. Πρόκειται για τον μικρότερο αδελφό του Σάκη, ο οποίος είναι συγκλονιστικά ίδιος με εκείνον, τόσο στην όψη, όσο και στη χροιά της φωνής και την ομιλία.

Τα είδαμε... διπλά λοιπόν με τους αδελφούς Ρουβά και με την ευκαιρία γυρίζουμε τον χρόνο λίγο πιο πίσω, στον Φεβρουάριο του 2020, όταν ο Αποστόλης έκανε με τη νύφη του, Κάτια Ζυγούλη ένα μαγειρικό Challenge για τα παιδιά εκείνης και του Σάκη.

Μακαρόνια με κιμά μαγειρεύουν και οι δυο, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και βάζουν τα παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Αναστασία και την Αριάδνη να δοκιμάσουν από τα δυο πιάτα (χωρίς να τους έχουν πει ποιο πιάτο είναι τίνος) και να διαλέξουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο.

Το αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερη σημασία. Ιδού:

Ο Αποστόλης, ή Απόστολος ή Τόλης, πάντως, δεν είναι ακόμη κανονικά "ενταγμένος" στον χώρο της σόουμπιζ. "Μαζεμένος" και "μετρημένος" μπροστά στην κάμερα ο 45χρονος σεφ έχει λογαριασμό στο Instagram που "μετρά" μόλις μερικές μέρες. Ο "επαγγελματικός" δηλαδή γιατί ο προσωπικός του είναι ακόμη ιδιωτικός.

Καλή αρχή!