Ellen DeGeneres: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το σκάνδαλο που ξέσπασε με την εκπομπή της

21.09.2020
Ellen DeGeneres: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το σκάνδαλο που ξέσπασε με την εκπομπή της
Στην πρεμιέρα της 18ης σεζόν του σόου η "εξομολόγηση".

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν πολύ άσχημος για την Ellen DeGeneres καθώς ξέσπασε μέγας σάλος όταν είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίας για άσχημες εργασιακές συνθήκες στο τηλεοπτικό show, αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων.

Τοξικό χαρακτηρίστηκε το περιβάλλον της παραγωγής της DeGeneres και η ίδια κατηγορήθηκε ότι δεν έιναι, σε καμία περίπτωση, αυτό που δείχνει.

Η ίδια, είχε δεσμευτεί να βρει την άκρη του ζητήματος, ενώ στις 30 Ιουλίου είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη για όλα όσα είχαν συμβεί. Όμως δημόσια δεν είχε τοποθετηθεί ολοκληρωτικά, περιμένοντας να το κάνει από το σόου της με τους δικούς της όρους και τον δικό της τρόπο.

Σήμερα, ήρθε τελικά η ώρα, με την πρεμιέρα της φετινής 18ης σεζόν του "Ellen Show"¨, για το οποίο υπήρξε και μία σκέψη να τερματιστεί.

Με έντονο το χιούμορ και τον σαρκασμό που τη χαρακτηρίζει, η Ellen απευθύνθηκε στο κοινό της και ύστερα από έναν μονόλογο περίπου πέντε λεπτών, κατέληξε ότι "σήμερα ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο".

"Έμαθα ότι συνέβησαν μερικά πράγματα εδώ που δεν θα έρπεπε να είχαν συμβεί. Λαμβάνω αυτά τα μηνύματα πολύ σοβαρά και θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε μια θέση ισχύος και προνομίων και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό συνεπάγεται και ευθύνη και αναλαμβάνω την ευθύνη όλων όσων συμβαίνουν στο σόου μου", εξήγησε μεταξύ άλλων η Ellen.

Και ναι, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. Ιδού και ο σημερινός της μονόλογος