Emily Ratajkowski: Κατηγορεί φωτογράφο για σεξουαλική επίθεση μετά από φωτογράφηση

17.09.2020
Emily Ratajkowski: Κατηγορεί φωτογράφο για σεξουαλική επίθεση μετά από φωτογράφηση
Το μοντέλο περιγράφει όσα συνέβησαν μετά από γυμνή φωτογράφηση

Ένα νέο άρθρο γραμμένο από την Emily Ratajkowski κυκλοφόρησε στο New York Magazine, στο οποίο το γνωστό μοντέλο κατηγορεί τον φωτογράφο Jonathan Leder για σεξουαλική επίθεση μετά από γυμνή φωτογράφιση το 2012.

Δες και αυτό: Chris Evans: Κυκλοφόρησε γυμνή του φωτογραφία και το ίντερνετ "έπεσε"

Όπως λέει η ίδια η 29χρονη, είχε ταξιδέψει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη για μια "άνευ αμοιβής" φωτογράφιση, κατά την διάρκεια της οποίας πόζαρε με εσώρουχα αλλά και γυμνή, μετά από οδηγίες του πρώην ατζέντη της. Η ίδια ισχυρίζεται πως ήταν "πολύ, πολύ μεθυσμένη" αφού είχε πιει κρασί μαζί του και καταγγέλλει πως εκείνος "έβαλε τα δάχτυλά του μέσα της" χωρίς την συγκατάθεσή της.

"Το μεγαλύτερο κομμάτι όσων ακολούθησαν είναι θολό εκτός από το συναίσθημα. Δεν θυμάμαι να φιλιόμαστε, αλλά θυμάμαι τα δάχτυλά του ξαφνικά μέσα μου. Ολοένα και πιο δυνατά, να σπρώχνει με τρόπο που κανείς άλλος δεν με είχε αγγίξει ξανά ποτέ ή με άγγιξε έκτοτε. Πονούσε στα αλήθεια πάρα πολύ". Όπως η ίδια λέει, ο Leder στη συνέχεια έφυγε χωρίς να της πει τίποτα. Ο φωτογράφος διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του μοντέλου, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενά της ως "πολύ φτηνιάρικα και παιδιάστικα" για να τα σχολιάσει. "Ξέρετε για ποιον μιλάμε; Για αυτήν που ήταν γυμνή στο περιοδικό Treats! και κυκλοφορούσε γυμνή στο βίντεο του Robin Thick. Πραγματικά θέλετε κάποιος να πιστέψει πως ήταν θύμα;", είπε ο ίδιος.

Αυτό το είδες; Halle Berry: "Νιώθω πως κινδυνέυω"

Πριν τέσσερα χρόνια, το μοντέλο είχε κατηγορήσει τον ίδιο φωτογράφο για δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της χωρίς τη συγκατάθεση της. πως δημοσίευσε γυμνές πόζες από την φωτογράφιση χωρίς την άδειά της. Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, είχε γράψει πως προσπάθησε να αποφύγει να μιλήσει για τον Lender αλλά τελικά "αγανάκτησε" όταν έμαθε για το βιβλίο το οποίο περιλαμβάνει τις εν λόγω φωτογραφίες.