Kate Winslet: Για ποια συνεργασία της μετανιώνει;

11.09.2020
Kate Winslet: Για ποια συνεργασία της μετανιώνει;
Η ηθοποιός αναθεωρεί τις επιλογές της καριέρας της

Μετανιωμένη δηλώνει η Kate Winslet σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Vanity Fair για τη συνεργασία της με τον Woody Allen για την ταινία Wonder Wheel και τον Roman Polanski για το Carnage, μετά τις αποκαλύψεις για τις παρενοχλήσεις για τις οποίες έχουν κατηγορηθεί οι δύο σκηνοθέτες.

Δες και αυτό: Ξανά ερωτευμένη η Katie Holmes - Δημόσια φιλιά στην αγκαλιά του αγαπημένου της

"Γιατί συνεργάστηκα με τον Woody Allen και τον Roman Polanski; Είναι απίστευτο πως αυτοί οι άντρες είναι τόσο ψηλά, τόσο ευρέως αποδεκτοί και για τόσο πολύ καιρό στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Είναι τόσο ντροπιαστικό. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για το γεγονός ότι δούλεψα και με τους δύο. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Έχω τύψεις γι αυτό αλλά τι μένει, αν δεν είμαστε σε θέση να είμαστε ειλικρινείς για όλα αυτά; Η ζωή είναι σύντομη και θα ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό θέτοντας το καλό παράδειγμα για τις γυναίκες", δήλωσε η ίδια.

Ο Allen είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση της υιοθετημένης κόρης του όταν ήταν παιδί, ενώ ο Polanski συνελήφθη το 1977 για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού. Η ίδια η Winslet είχε βιώσει σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια γυρισμάτων όταν ξεκινούσε την καριέρα της, και πιο συγκεκριμένα στην ταινία Heavenly Creatures του Peter Jackson.

Αυτό το είδες; Bradley Cooper - Irina Shayk: Ξανά μαζί, αγκαλιά στους δρόμους της Νέας Υόρκης [photos]