Τέλος εποχής: Το reality των Kardashians ρίχνει αυλαία - Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας

09.09.2020
Τέλος εποχής: Το reality των Kardashians ρίχνει αυλαία - Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας
Ύστερα από 14 χρόνια και 20 σεζόν, το "Keeping Up With The Kardashians"... τελειώνει!

Η είδηση έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες έχοντας προκαλέσει αναστάτωση στους απανταχού θαυμαστές του οικογενειακού ριάλιτι που φαίνεται ότι ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Με μια κοινή ανακοίνωση, η οικογένεια Kardashian-Jenner και το κανάλι E! που φιλοξένησε το σόου τους από το 2006 ενημερώνουν το κοινό ότι το 2021, η συνεργασία τους λήγει.

Την ανακοίνωση αυτή ανήρτησαν με μορφή επιστολής με την ίδια φωτογραφία η Kim και η μητέρα της, Kris ενώ η Khloe τη μοιράστηκε με πιο λιτό τρόπο, χωρίς φωτογραφία, υπογράφοντας με όλατα ονόματα της οικογένειας (συμπεριλαμβαανομένου και του Scott) ξεχωριστά, ενώ οι Kourtney, Kendal και Kylie έκαναν repost την ανάρτηση της Kim στα stories τους. Στην ανακοίνωση, λοιπόν, διαβάζουμε τα εξής:

"Προς τους απίθανους θαυμαστές μας

Με βαριές καρδιές πήραμε ως οικογένεια τη δύσκολη απόφαση να πούμε 'αντίο' στο Keeping Up With The Kardashians.

Ύστερα από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδιο και αναρίθμητα spin-off shows, είμαστε πέρα από ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια -στις καλές στιγμές, στις κακές, τη χαρά, τα δάκρυα και μέσα από πολλές σχέσεις και παιδιά. Θα κρατήσουμε για πάντα με λατρεία στις καρδιές μας τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε στη διαδρομή.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες μεμονωμένους ανθρώπους και επιχειρηματίες που υπήρξαν μέρος αυτής της εμπειρίας και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Ryan Seacrest που πίστεψε σ' εμάς, στο E! για τη συνεργασία και στην ομάδα παραγωγήας μας στο Bunim/Murray, που πέρασαν αμέτρητες ώρες παρουσιάζοντας τη ζωή μας.

Η τελευταία μας σεζόν θα βγει στον αέρα νωρίς τον ερχόμενο χρόνο, το 2021.

Είμαστε πέρα από ευγνώμονες προς όλους που παρακολούθησαν και υποστήριξαν την οικογένειά μας τα τελευταία αυτά 14 απίστευτα χρόνια. Θα οφείλουμε αιώνια κάτι σε όλους εκείνους που έπαιξαν τον ρόλο τους στη διαμόρφωση των καριέρων μας... Αλλαξαν οι ζωές μας για πάντα. Σας ευχαριστούμε που ήσαστε μαζί μας σε αυτή την τρελή κούρσα!

Σας αγαπάμε όλους"



Ήρθε η ώρα, φαίνεται, για την οικογένεια αυτή που έζησε τόσα χρόνια μπροστά από τις κάμερες να ζήσει τη ζωή της πιο... πριβέ. Εξάλλου το κάθε μέλος έχει πια τόσες άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που το reality φαντάζει πια, μέχρι και τελείως ανούσιο!