Jennifer Lopez: Η νέα της καμπάνια είναι... οικογενειακή υπόθεση

29.08.2020
Jennifer Lopez: Η νέα της καμπάνια είναι... οικογενειακή υπόθεση
Με τα παιδιά και τη μητέρα της μπροστά από τον φακό.

Η Jennifer Lopez έχει κάνει πολλές καμπάνιες μόδας στην καριέρα της εδώ και δεκαετίες, αλλά η τελευταία της καμπάνια για τη Coach είναι κάτι διαφορετικό. Η αμερικανική εταιρεία κυκλοφόρησε την φθινοπωρινή της καμπάνια, στην οποία η 50χρονη τραγουδίστρια ποζάρει με τα 12χρονα δίδυμα της, την Emme και τον Max Muñiz, και τη μητέρα της, Guadalupe Rodríguez.

Δες και αυτό: Ερωτευμένος με "κλώνο" της Irina Shayk ο Brad Pitt: Το ταξίδι που πρόδωσε τη σχέση τους

Με τίτλο "Coach Family", οι φωτογραφίες, παρουσιάζουν την οικογένεια Lopez που ποζάρει σε μια σειρά από σκηνές: σε ένα τραπέζι στον αγρό, με θέα σε ένα γραφικό ορεινό σκηνικό, και σε μια αυλή. "Πώς μοιάζει μια σύγχρονη οικογένεια; Δεν υπάρχει ένας ορισμός. Δεν πρόκειται για τελειότητα, αλλά για αποδοχή - όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός του", λέει η ίδια σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram.

Αυτό το είδες; Lady Gaga: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο προετοιμάζεται για τα VMA

"Αυτή τη μέρα με έκανε να νιώσω όλες τις αισθήσεις", έγραψε στη λεζάντα μιας άλλης ανάρτησης. "Σας ευχαριστώ @coach για αυτήν την όμορφη ιστορία και σας ευχαριστώ μαμά, Max και Emme για το ότι είστε εσείς", έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεο.

Σύντομα, η Lopez θα προσθέσει τρία ακόμη ονόματα στην οικογένεια της: τον αρραβωνιαστικό της, τον Alex Rodriguez και τις δύο κόρες του, τη Natasha και την Ella Rodriguez. Το ζευγάρι έπρεπε να αναβάλει τους γάμους τους λόγω της πανδημίας.