Νατάσα Θεοδωρίδου: Πόζαρε μπροστά σε ένα έργο τέχνης της κόρης της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

24.08.2020
Νατάσα Θεοδωρίδου: Πόζαρε μπροστά σε ένα έργο τέχνης της κόρης της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό
Αρκετές φορές η Nατάσα Θεοδωρίδου έχει μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια πόζαρε μπροστά σε ένα από τα έργα τέχνης της Χριστιάνας Μπέτα. Η μεγάλη κόρη της αγαπημένης τραγουδίστρια έχει σπουδάσει Νομική αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι η ζωγραφική.

Στη λεζάντα έγραψε:

"Αυτή η καρδιά που δείχνω στον πίνακα της Κρις μου, μου θύμισε ότι μια ζωή ακολουθώ την καρδιά μου..την ακούω και την εμπιστεύομαι..ξέρει αυτή…η καρδιά σου μιλάει..έμαθα να ρισκάρω για να πετύχω κάτι αλλιώς είπα δεν ξέρεις να ζεις..και σε όλη αυτήν τη διαδρομή επέλεξα να είμαι ο οδηγός και όχι ο επιβάτης…και πιστέψτε με η ανταμοιβή είναι αφάνταστα μεγάλη…καλή μας Κυριακή".

Αυτή η καρδιά που δείχνω στον πίνακα της Κρις μου, μου θύμισε ότι μια ζωή ακολουθώ την καρδιά μου..την ακούω και την εμπιστεύομαι..ξέρει αυτή...η καρδιά σου μιλάει..έμαθα να ρισκάρω για να πετύχω κάτι αλλιώς είπα δεν ξέρεις να ζεις..και σε όλη αυτήν τη διαδρομή επέλεξα να είμαι ο οδηγός και όχι ο επιβάτης...και πιστέψτε με η ανταμοιβή είναι αφάνταστα μεγάλη...καλή μας Κυριακή @natasatheodoridoufanclub @kris_betta9 #natassatheodoridou #natasara #paradothikasesena

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) στις 23 Αύγ, 2020 στις 2:21 πμ PDT