John Travolta: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά τον θάνατο της συζύγου του συγκινεί

22.08.2020
John Travolta: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά τον θάνατο της συζύγου του συγκινεί
Μία ανάρτηση γλυκιά, με μουσική... αφιερωμένη στη μαμά.

40 μέρες πέρασαν από τη στιγμή που η Kelly Preston άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Στην ανάρτησή του τότε, ο John Travolta είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα έμενε εκτός social media για λίγο καιρό και χθες, επέστρεψε με μια ανάρτηση αφιερωμένη στην αγαπημένη του.

"Η κόρη μου Elle Travolta κι εγώ χορεύουμε στη μνήμη της μαμάς. Ένα από τα αγαπημένα πράγματα της Kelly, να χορεύει μαζί μου", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Η Kelly Preston ήταν 57 ετών και με τον John Travolta είχαν έναν από τους πιο δυνατούς γάμους στο Χόλιγουντ, παρά τα σκάνδαλα και τις στεναχώριες που πέρασαν, με κορυφαία, δυστυχώς, αυτή του θάνατου του πρωτότοκού τους. Ο Jett Travolta [φωτό κάτω] πέθανε το 2009 στις Μπαχάμες όταν έπαθε κρίση επιληψίας -κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο σε παιδιά με αυτισμό με τον οποίο είχε διαγνωστεί- και έπεσε στο μπάνιο όπου και χτύπησε μοιραία το κεφάλι του.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Jett η Kelly έμεινε ξανά έγκυος και στην οικογένεια προστέθηκε ακόμη ένα μέλος. O Ben είναι σήμερα 10 ετών.