Δούκισσα Νομικού: Έτσι αποχαιρέτησε τον πεθερό της, Σάββα Θεοδωρίδη

21.08.2020
Δούκισσα Νομικού: Έτσι αποχαιρέτησε τον πεθερό της, Σάββα Θεοδωρίδη
Δύσκολες οι τελευταίες μέρες για την οικογένεια της γνωστής παρουσιάστριας και μοντέλου.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στον χώρο το ποδοσφαίρου, έφυγε από τη ζωή στις 18 Αυγούστου βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, φίλους και συνεργάτες που τον υπεραγαπούσαν.

Η κηδεία του τελέστηκε χθες παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών που τον τίμησαν στον τελευταίο αντίο, τηρώντας, φυσικά, όλα τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό.

Ντυμένη στα μαύρα, η Δούκισσα Νομικού στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο οποίος μέσα σε δυο χρόνια βιώνει τη δεύτερη μεγάλη απώλεια της ζωής του. Ήταν Ιούλιος του 2018 όταν ο ετεροθαλής αδελφός του, Σωκράτης Κόκκαλης Jr βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει ονομάσει τον γιο τους Σάββα προς τιμή του παππού Σάββα και παραθέτουμε εικόνες από το τελευταίο "αντίο" σε έναν από τους τελευταίους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Ιούνιο του 2017 και εκτός από τον Σάββα, που είναι τριών ετών, έχουν ακόμη ένα παιδί, την σχεδόν ενός έτους, Αναστασία.