Mila Kunis - Ashton Kutcher: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ

19.08.2020
Mila Kunis - Ashton Kutcher: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ
H Mila Kunis γιόρτασε τα 37α γενέθλια της στις 14 Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι μετράει 23 χρόνια γνωριμίας με τον σύζυγο της Ashton Kutcher. Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν αυτή ήταν 14 και αυτός ήταν 19 ετών στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "That 70s Show", όπου συμπρωταγωνιστούσαν, όμως τους πήρε 14 χρόνια μέχρι να γίνουν ζευγάρι, τελικά

Η ζωή τους προχώρησε πολύ διαφορετικά για πολλά χρόνια. Το 2005 εκείνος παντρεύτηκε την κατά 16 χρόνια μεγαλύτερή του Demi Moore και εκείνη είχε μια πολύχρονη σχέση με τον Macaulay Culkin που έληξε τον Ιανουάριο του 2011. Τον Νοέμβριου του ίδιου χρόνου ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Kutcher και της Moore, και τον Ιανουάριο του 2012, οι δύο πρώην συμπρωταγωνιστές ξαναβρέθηκαν τυχαία στις Χρυσές Σφαίρες εκείνης της Χρονιάς. Αυτό ήταν! Τα υπόλοιπα είναι, απλά, ιστορία.

Σήμερα είναι παντρεμένοι και έχουν δυο παιδιά, την 5χρονη Whyatt και τον 3χρονο Dimitri.

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι δεν κάνει και πολύ εύκολη την καταγραφή της καταπληκτικής ιστορίας αγάπης τους μέσω των κοινών φωτογραφιών τους. Ο Kutcher, αν και είναι ενεργός στα social media, χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις κοινωνικές του ροές για υποστήριξη δικαιωμάτων (και καλά κάνει). Η Kunis δεν είναι καν στα social media (και αυτή καλά κάνει). Στην πραγματικότητα, αυτό μας κάνει να την θαυμάζουμε ακόμη περισσότερο.

Ακόμα και χωρίς φωτογρφικό υλικό από την Kunis, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της με τον Kutcher, μαζί και με τα αξιολάτρευτα παιδιά τους. Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο γλυκές αναμνήσεις που έχουν μοιραστεί η Kunis και ο Kutcher με τον κόσμο.

Η dream team της καραντίνας

Η πανδημία του κορονοϊού είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Όμως, η Kunis και ο Kutcher πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στην καραντίνα δημιουργώντας ένα «κρασί καραντίνας». Και επειδή είναι τα καλύτερα παιδιά, το 100% των εσόδων από την πώληση του κρασιού πηγαίνει για τις προσπάθειες ανακούφισης του κόσμου από τον COVID-19.

Το πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη

Τι μπορεί να κάνει κανείς σε μια συννεφιασμένη μέρα στο Λος Άντζελες; Φυσικά, να πάει στη Disneyland! Ο Kutcher και η Kunis απόλαυσαν τον Σεπτέμβριο του 2019 ένα ραντεβού για μια μέρα στο «φανταστικό κόσμο», για τον οποίο ο Kutcher παραδέχτηκε, «Αυτός ο Walt είχε ένα όραμα».

Βραδινό ραντεβού

Ο Kutcher παρουσίασε το DateNight.vip τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αποκαλώντας το ως «διασκεδαστικό, εξατομικευμένο, ρομαντικό» ραντεβού. Σίγουρα το πιστεύει γιατί το δοκίμασαν μαζί με την Kunis.

Η επόμενη γενιά του στυλ

Υπάρχει μόνο μία φωτογραφία στα social του γιου της Kunis και του Kutcher, του Dimitri, αλλά είναι μια από τις αγαπημένες αυτής της οικογένειας. Στη φωτογραφία, εμφανίζεται ένας κορμός παιδιού, που φοράει μπλουζάκι με τους χαρακτήρες των Kunis και Kutcher στο That ‘70s Show. «Ναι, αυτή είναι η ενδυμασία του γιου μου σήμερα», σχολίασε ο Kutcher στη φωτογραφία, προσθέτοντας το hashtag, "#kelsoandjackieforever."

Έθνος των Bachelor

Ο Kutcher χαρακτήρισε την παρακολούθηση του The Bachelorette μαζί με την Kunis ως «τη μεγαλύτερη ένοχη απόλαυση όλων των εποχών». Έτσι, οι funs εκστασιάστηκαν όταν οι δύο εμφανίστηκαν στο dating reality το 2017.

Οπαδοί

Ο Kutcher και ο Kunis μπορεί να είναι οπαδοί του Bachelor Nation, αλλά είναι μεγαλύτεροι οπαδοί των ΗΠΑ. Απόδειξη; Έφτιαξαν ταιριαστά blazers της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για να υποστηρίξουν τους αθλητές της χώρας κατά τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.

Και με κόκκινη μύτη (για καλό σκοπό)

Είναι προφανές ότι οι Kutcher και Kunis έχουν τεράστιες καρδιές. Αλλά συνειδητοποιήσατε ότι έχουν και μεγάλες κόκκινες μύτες; Τα δύο πηγαίνουν χέρι-χέρι. Το 2016, βοήθησαν πάρα πολύ στα τηλεφωνήματα των δωρητών για την Ημέρα της Κόκκινης Μύτης - μιας εκστρατείας για τον τερματισμό της παιδικής φτώχειας.

Ο λόγος τους

Η κόρη του Kutcher και της Kunis, η Wyatt ήταν μόλις ενός έτους όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, φέρνοντας στο επίκεντρο ένα από τα κίνητρα του ζευγαριού για την ακούραστη δουλειά τους προκειμένου να σταματήσει η εμπορία παιδιών και η δουλεία.

Η αρχή της ιστορίας αγάπης

Ναι, τη μετράμε σίγουρα ως φωτογραφία για το οικογενειακό τους άλμπουμ! Σε τελική ανάλυση, δεν θα ήταν οικογένεια αν δεν είχαν συναντηθεί στο Show της δεκαετίας του '70 όταν ήταν αυτή ήταν 14 και αυτός ήταν 19 ετών - και μοιράστηκαν εκεί το πρώτο φιλί της Kunis στην οθόνη. «Ήμουν τόσο νευρική και αισθανόμουν άβολα», παραδέχτηκε η ηθοποιός αν και ο Kutcher επιμένει ότι ήταν «αυτός που ένιωθε να πετάνε πεταλούδες στο στομάχι του».