Μάνια Ντέλου: Η φωτογραφία με την κόρη και τη μητέρα της αποδεικνύει ότι η ομορφιά είναι κληρονομική

24.08.2020
Μάνια Ντέλου: Η φωτογραφία με την κόρη και τη μητέρα της αποδεικνύει ότι η ομορφιά είναι κληρονομική
Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από τον χώρο του ελληνικού modeling, η οποία, βέβαια τώρα, διαπρέπει σε έναν τελείως διαφορετικό επαγγελματικό στοίβο!

Η Μάνια Ντέλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν στα καλλιστεία του 1993 κέρδισε τον τίτλο της "Μις Ελλάς". Συνεργάστηκε με όλους τους διάσημους έλληνες σχεδιαστές και φωτογράφους εκείνης της εποχής αλλά πολύ σύντομα, σε ηλικία μόλις 22 ετών, αποφάσισε να σταματήσει το modelling.

Η απόφασή της να τερματίσει την καριέρα της είχε να κάνει με το ότι παντρεύτηκε και θέλησε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ο γάμος της με τον Γρηγόρη Σαράντη [φωτό κάτω], πρόεδρο του Ομίλου Σαράντη και διευθύνοντα σύμβουλο της Estee Lauder Hellas, κράτησε 15 χρόνια αλλά έληξε, τελικά το 2016, έχοντας χαρίσει στο πρώην ζεύγος δυο παιδιά, την 16χρονη Κατερίνα και τον 14χρονο Αλέξανδρο.

Τα τελευταία χρόνια, η Μάνια ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική και, μάλιστα, διαπρέπει! Μία βόλτα στο instagram account της αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το γιατί το όνομά της γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στον χώρο της... ζαχαρόπαστας!

Στα 45 της χρόνια, η Μάνια παραμένει μια πανέμορφη γυναίκα, ενώ όπως είδαμε, η κόρη της έχει κληρονομίσει σαφώς τα γονίδια που έχουν έρθει, επίσης, σαφώς από τη μητέρα της Μάνιας, όπως και το ζεστό χαμόγελο που μοιράζονται όλες.

Ιδού και μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Κατερινούλες

A post shared by Kdelou (@kdelou51) on

Για την ιστορία, ο Γρηγόρης Σαράντης παντρεύτηκε πρόσφατα για δεύτερη φορά. Πρώην μοντέλο και πάλι. Η σχέση του με τη Χρύσάνθη Ντάφλα μετρά δυο χρόνια και επισημοποιήθηκε πρόσφατα υπό ιδιατίερα μυστικό τρόπο.