Monica Bellucci - Vincent Cassel: Στην Ιταλία μαζί με τις κόρες τους και αυτός ήταν ο λόγος [photos]

12.08.2020
Monica Bellucci - Vincent Cassel: Στην Ιταλία μαζί με τις κόρες τους και αυτός ήταν ο λόγος [photos]
Οι διάσημοι πρώην σύζυγοι φαίνεται ότι διατηρούν καλές σχέσεις -για χάρη των θυγατέρων τους, τουλάχιστον!

Η Monica Bellulcci και ο γοητευτικός κακός του γαλλικού -και όχι μόνο- κινηματογράφου, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Apartment" το 1996 [από όπου και η φωτογραφία επάνω] και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα. Έχουν μαζί δυο κόρες. Την 15χρονη Deva και την 9 ετών Léonie ενώ στις 26 Αυγούστου 2013 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Οι "κακές" γλώσσες θέλουν ως αιτία του χωρισμού τους τη σχέση που είχε ήδη αναπτύξει ο 55χρονος, σήμερα, σταρ με την ανήλικη, τότε, Tina Kunakey, την οποία, πριν από δυο χρόνια παντρεύτηκε και μαζί έχουν μία κόρη, στην οποία έδωσαν το πρωτότυπο όνομα Amazonie.

Τις τελευταίες ώρες -και ενώ η 23χρονη Tina έχει μόλις αναχωρήσει από τη Μύκονο όπου πέρασε λίγες μέρες των διακοπών της- στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει μερικές φωτογραφίες με τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι φωτογραφίες αυτές είναι παπαρατσικές και τραβήχτηκαν, όπως διαβάζουμε στο freenews.live στο τέλος Ιουλίου στο Μπελάτζιο, και τη λίμνη Κόμο, όπου η Deva Cassel φωτογραφιζόταν για τη νέα καμπάνια της φίρμας Dolce & Gabbana.

Οι γονείς της τη συνόδευαν αμφότεροι, όπως και η μικρότερη αδελφή της, Leoni. Ιδού οι εν λόγω φωτογραφίες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της νεαρής καλλονής με τον διάσημο ιταλικό Οίκο καθώς πριν από μερικούς μήνες την είδαμε σε καμπάνια για το άρωμά τους

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι πριν από έναν χρόνο, οι Cassel και Bellucci εμφανίστηκαν μαζί στο Φεστιβάλ της Βενετίας και εκείνος μάλιστα μοιράστηκε κοινή τους φωτογραφία στο instagram σε μία ανάρτηση που σχολίασε και η νυν σύζυγος εκείνου, Tina Kunakey...