Δίδυμες Olsen: Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής τους

10.08.2020
Δίδυμες Olsen: Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής τους
"Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ"

Οι αδελφές Olsen είναι αναμφίβολα οι πιο διάσημες δίδυμες στον κόσμο, ξεκινώντας την καριέρα τους στον κόσμο του θεάματος από έξι μηνών, όταν η μητέρα τους έστειλε μια φωτογραφία τους σε πρακτορείο casting. Στην πραγματικότητα, η ζωή τους δεν ήταν και τόσο ονειρεμένη.

Δες και αυτό: Ana de Armas: Ο λόγος που της απαγόρεψαν να την συνοδέψει ο Ben Affleck σε πρεμιέρα ταινίας

Από πολύ μικρή ηλικία, αντιμετώπιζαν δυσκολίες σε ό,τι αφορούσε τη συνεργασία τους, με αποτέλεσμα ακόμα και να εγκαταλείψουν το καστ μιας ταινίας, και να ξαναπροσληφθούν αργότερα, για άγνωστους λόγους. "Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε show. Κοιτάω παλιές φωτογραφίες μου και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ", είχε πει η Mary-Kate Olsen σε παλιότερη συνέντευξη της. Η ίδια στο παρελθόν έχει έρθει αντιμέτωπη με τη νευρική ανορεξία, και η οικογένεια της την είχε παραπέμψει σε κλινική αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών.

Από την άλλη, η Ashley Olsen θυμάται πως στα 16 της χρόνια, μια δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είχαν χάσει την παρθενιά τους. Πα'όλο που οι δύο αδερφές είχαν ξεκινήσει σπουδές στο πανεπιστήμιο, αργότερα τις εγκατέλειψαν επειδή δεν ένιωθαν ασφαλείς ανάμεσα στους συμμαθητές τους, που φημολογείτο ότι πουλούσαν τις προσωπικές πληροφορίες τους σε περιοδικά.

Αυτό το είδες; Blake Lively - Ryan Reynolds: Το μοναδικό πράγμα που μετανιώνουν στο γάμο τους

Από το 2011 και μετά, οι αδελφές Olsen αποσύρθηκαν από τη δημοσιότητα, κάνοντας πολύ επιλεκτικά εμφανίσεις σε events. Το 2015, μια ομάδα μαθητευόμενων έκανε αγωγή στην εταιρεία τους, με κατηγορίες για πολύ κακές συνθήκες εργασίας, χωρίς να αμοιβή για 50 ώρες εργασίας την εβδομάδα. Μάλιστα, μια κοπέλα από την εν λόγω ομάδα έλεγε πως νοσηλεύτηκε με αφυδάτωση, αφού είχε μεταφέρει μόνη της ένα φορτίο ρούχων κάτω από σχεδόν 40 βαθμούς Κελσίου.

Πριν μερικούς μήνες, ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Mary-Kate από τον Olivier Sarkozy, ετεροθαλή αδερφό του Nicola Sarkozy, με τον ίδιο να της βάζει προθεσμία για να αδειάσει το διαμέρισμά του από τα πράγματά της μέσα στην καραντίνα.