Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια φωτογραφία με τους γιους της - Είναι σαν κοριτσάκι!

01.08.2020
Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια φωτογραφία με τους γιους της - Είναι σαν κοριτσάκι!
Μαμά και υιοί κάνουν διακοπές στην Πάρο -πού αλλού;

Στα 54 χρόνια της η Σοφία Αλιμπέρτη παραμένει φρέσκια και εντυπωσιακή, όπως ήταν και στα χρόνια που έκανε καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Πάρο, όπου περνά τα καλοκαίρια γενικότερα και τις τελευταίες ώρες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου με μια σπάνια selfie που τράβηξε με τους δυο γιους της από τον γάμο με τον Γιάννη Πάριο.

Ο Μιχαήλ Άγγελος είναι 26 ετών και ασχολείται με τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία και ο Νίκος (ή Nick Vee, όπως είναι το καλλιτεχνικό του, καθώς ασχολείται με τη μουσική) είναι 24.

Στα stories του "μεγάλου" λοιπόν, είδαμε την τρυφερή ανάρτηση του "τρίου" όπου μας έκαναν εντύπωση τρία πράγματα: πόσο μοιάζει ο Μιχαήλ με τον πατέρα του, τα γαλάζια μαλλιά του Νικ και το απόλυτο girly look της μαμάς Σοφίας. Ιδού:

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παντρεύτηκαν το 1986 και χώρισαν το 1998 αλλά διατηρούν ακόμη άψογες σχέσεις. Η οικογενειακή φωτογραφία κάτω από το 2007 σε συναυλία του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή.