Madonna: Το Instagram διέγραψε ανάρτηση της και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις

30.07.2020
Madonna: Το Instagram διέγραψε ανάρτηση της και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις
Η αιτία πίσω από τη διαγραφή και οι αντιδράσεις

Πρόσφατα, η Madonna ανήρτησε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο η γιατρός Dr. Stella Imanuel, ισχυρίζεται ότι έχει θεραπεύσει 350 ασθενείς με κορωνοϊό, χορηγώντας τους υδροξυχλωροκίνη. Το συγκεκριμένο βίντεο μία ημέρα νωρίτερα είχε αποσυρθεί από το Twitter και από το Facebook, ενώ το είχαν αναρτήσει ο Donald Trump και ο γιος του, στον οποίο μάλιστα είχε επιβληθεί αναστολή του λογαριασμού του για 12 ώρες.

Δες και αυτό: Η Robin Wright αποκαλύπτει τον νέο της εθισμό και εμείς καταλαβαίνουμε πολλά

Το Instagram "κατέβασε" ανάρτηση της Madonna, καθώς πρόκειται για "ψευδείς ισχυρισμούς" για τη θεραπεία του κορωνοϊού. Η pop star έκανε αναφορά και στο εμβόλιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, λέγοντας ότι το εμβόλιο έχει βρεθεί και είναι διαθέσιμο, αλλά "Προτιμούν να αφήσουν τον φόβο να ελέγχει τους ανθρώπους και να αφήσουν τους πλούσιους να γίνουν πλουσιότεροι και τους φτωχούς φτωχότεροι".

Αυτό το είδες; Η Paulina Porizkova ποζάρει topless στα 55 και εξηγεί πώς έχει ακόμη κορμί 20χρονης

Στην αρχή, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θόλωσε το βίντεο προσθέτοντας την επισήμανση "ψευδείς πληροφορίες", περιορίζοντας τη δυνατότητα αναδημοσίευσης του βίντεο, ενώ στη συνέχεια διέγραψε την ανάρτηση επειδή "έκανε ψευδείς ισχυρισμούς για την πρόληψη του Covid-19". Η τραγουδίστρια Annie Lenox έγραψε στα σχόλια του βίντεο: "Είναι απόλυτη τρέλα. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι υιοθετείς αυτό τον επικίνδυνo τσαρλατανισμό. Ελπίζω ότι η σελίδα σου έχει χακαριστεί και ότι είσαι έτοιμη να το εξηγήσεις αυτό".