Άγριες Μέλισσες: The Stamiri Sisters και μία... μέλισσα ακόμη!

21.07.2020
Άγριες Μέλισσες: The Stamiri Sisters και μία... μέλισσα ακόμη!
Η φετινή σεζόν τελειώσε για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 όμως οι συντελεστές της ακόμη ζουν στους ρυθμούς της.

Με απίθανα νούμερα έπεσε η αυλαία για την πρώτη σεζόν της σειράς "Αγριες Μέλισσες" και εμείς ήδη ανυπομονούμε για την επόμενη.

Οι συντελεστές -που μέσα από τη μικρή οθόνη έγιναν, φέτος, μέλη και των δικών μας οικογενειών- συνεχίζουν να μοιράζονται φωτογραφίες και μηνύματα από τα γυρίσματα κρατώντας μας σε... mood.

Πριν από λίγες μέρες ξεχωρίσαμε αυτό της Δανάης Λουκάκη (ή Παγώνας, αν προτιμάτε) και σήμερα απολαμβάνουμε αυτό της Μαρίας Κίτσου. Η τηλεοπιτκή "Λενιώ" μοιράστηκε μια backstage φωτογραφία με της αδελφές της "Ασημίνα" και "Δρόσω" a.k.a. Έλλη Τρίγκου και Δανάη Μιχαλάκη αντίστοιχα και εμείς "στεκόμαστε" στο απίθανο Hashtag που διάλεξε: #σταμίρηγεννιέσαιδεγίνεσαι

Ιδού λοιπόν!

Στην ίδια πόζα, προστέθηκε και ακόμη μία "μέλισσα" με την οποία μπορεί τηλεοπτικά η "Λενιώ" να έχει τα θέματά της, όμως στην πραγματική ζωή, η σχέση τους είναι... βούτυρο.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, που ενσαρκώνει τη "Θεοδοσία", ρόλος ο οποίος στις αρχές της επόμενης σεζόν ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε η Μαρία Κίτσου στα stories της και έκαναν repost όλες οι κυρίες που απεικονίζονται!

Τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο συνεχίζονται για λίγο ακόμη και μετά το διάλειμμμα που χρειάζονται και όλοι οι συντελεστές θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα. Μέχρι τότε, διαβάζουμε διάφορα που αφορούν στο μέλλον των ηρωίδων της σειράς. Από αυτά, τα όσα λέγονται για την κατάληξη της Δρόσως έχουν προκαλέσει μια κάποια αναστάτωση. Διάβασε ΕΔΩ και... αναμένουμε κάτι πιο επίσημο!