Νaya Rivera: Νεκρή και επίσημα η σταρ του Glee - Η τραγική σύμπτωση για τον θάνατό της που ανατριχιάζει!

14.07.2020
Νaya Rivera: Νεκρή και επίσημα η σταρ του Glee - Η τραγική σύμπτωση για τον θάνατό της που ανατριχιάζει!
Γράφτηκε, με τον χειρότερο τρόπο, ο επίλογος μιας, πραγματικά, τραγικής ιστορίας.

Ύστερα από τέσερις μέρες αγωνιωδών προσπαθειών, η σωρός της Naya Rivera βρέθηκε στη λίμνη Piru στην Ventura της Καλιφόρνια, όπου είχε πάει για να κάνει βαρκάδα με τον τετράχρονο γιο της -όπως έκαναν αρκετά συχνά!

Στην αρχή διαβάσαμε ότι η 33χρονη ηθοποιός βούτηξε για μπάνιο και δεν ανέβηκε ξανά στη βάρκα, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές της αστυνομίας φαίνεται ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Όπως περιέγραψε ο μικρός Dorsey, που ήταν και τεράστια αδυναμία της Naya, βούτηξαν και οι δυο στη λίμνη για μπάνιο, όμως κάποια στιγμή, φαίνεται ότι η βάρκα (που δεν είχε άγκυρα) παρασύρθηκε από τα ρεύματα που γίνονται πιο έντονα το απόγευμα και εκείνη κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να τη φτάσει και να ανεβάσει το παιδί με ασφάλεια επάνω. Οι δυνάμεις της όμως δεν έφτασαν για να σώσει και τον εαυτό της.

Ο Dorsey είπε στην αστυνομία ότι "κοίταξε πίσω και είδε τη μαμά να εξαφανίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού".

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε χθες αργά, όταν εντοπίστηκε η σωρός της άτυχης Naya, η οποία και ταυτοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Από εκείνη τη στιγμή, τα social media γέμισαν με φωτογραφίες της και "αντίο" από φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και θαυμαστές της ίδιας και του Glee -της σειράς που την έκανε ευρύτερα γνωστή- γενικότερα.

Σε αυτό το σημείο, μάλιστα, εντοπίζεται και ένα δεύτερο, εξίσου, τραγικό σημείο που δεν γίνεται να ξεπεραστεί. Πρόκειται για μία απίστευτη σύμπτωση που, σχεδόν, ανατριχιάζει.

Η μέρα που η Naya Rivera κηρύχθηκε και επίσημα νεκρή (13/7/2020) συμπίπτει με την 7η επέτειο από τον τραγικό θάνατο του Cory Monteith, του συμπρωταγωνιστή της στο Glee, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2013 στον Καναδά. H επίσημη αιτία για τον θάνατό του, ήταν "ανάμικτη τοξικότητα ναρκωτικών, που συνίσταται σε ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης και κατάποση αλκοόλ". Ήταν 31ός ετών.

Οι συμπρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν χθες στη λίμνη Piru και είπαν το δικό τους "αντίο" στη δική τους Naya [φωτό κάτω] ενώ, φυσικά, υπήρξαν και οι ανάλογες αναρτήσεις στα social media..