Kim Kardashian: Ψέματα η περιουσία της, σύμφωνα με το Forbes

07.07.2020
Kim Kardashian: Ψέματα η περιουσία της, σύμφωνα με το Forbes
Το δημοφιλές περιοδικό εκθέτει την star

Μπορεί ο Kanye West να έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση στην οποία έγραφε "Είμαι τόσο υπερήφανος για την όμορφη σύζυγό μου, Kim Kardashian, που έγινε επίσημα δισεκατομμυριούχος", αλλά οι ισχυρισμοί του περιοδικού Forbes που ειδικεύεται σε θέματα περιουσίας διαψεύδουν αυτά τα στοιχεία.

Δες και αυτό: Η Kim Kardashian "πάει" για πρώτη κυρία των ΗΠΑ με κόκκινο μαλλί - Πώς σου φαίνεται;

Πιο συγκεκριμένα, το Forbes εκτιμά ότι η περιουσία της Kardashian ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας τη συγκεκριμένη αποκάλυψη με αφορμή την είδηση ότι η star πουλά το 20% της KKW Beauty, της εταιρείας καλλυντικών που ίδρυσε πριν από τρία χρόνια. Το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την πώληση αυτού του μεριδίου ήταν 200 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό το είδες; Kanye West: Έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Forbes διαψεύδει τους ισχυρισμούς κάποιου μέλους της οικογένειας των Kardashian/Jenner για το ύψος της περιουσίας του. Τον περασμένο Μάιο, το περιοδικό είχε αφαιρέσει την Kylie Jenner από τη λίστα των δισεκατομμυριούχων, κατηγορώντας την οικογένεια ότι παρουσίασε διογκωμένα κέρδη των επιχειρήσεών της, εκτιμώντας ότι η περιουσία της ανέρχεται στα 900 εκατομμύρια. Στη συνέχεια, η Jenner είχε κατηγορήσει το Forbes για ανακριβή στοιχεία. Το περιοδικό είχε επίσης έρθει σε ρήξη με τον Kanye West, τον οποίο είχε συμπεριλάβει τελικά τον Απρίλιο στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, μετά όμως από αρκετό καιρό, γεγονός που είχε θυμώσει τον ράπερ.