Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Επέτειος γάμου για το λαμπερό ζευγάρι

05.07.2020
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Επέτειος γάμου για το λαμπερό ζευγάρι
Γιόρτασαν επίσης τα γενέθλια της Κάτιας

Γενέθλια και 13η επέτειο γάμου γιόρτασαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη και μοιράστηκαν μερικά τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο μέσω social media.

Δες και αυτό: Νίκος Μουτσινάς: "Δεν θεωρώ ότι αυτό που είμαι είναι κάτι διαφορετικό"

Ο τραγουδιστής ανάρτησε φωτογραφίες με κοινές στιγμές τους για να ευχηθεί στην Κάτια και μοιράστηκε μερικά τρυφερά λόγια για την πανέμορφη σύζυγο του. "Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!".

Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #miazoimazi

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Jul 3, 2020 at 9:27am PDT

Η Κάτια ανάρτησε ένα βίντεο τους να χορεύουν, γράφοντας στη λεζάντα: "Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!".

Αυτό το είδες; Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα της κόρης του - Η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό της

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Σάκη Ρουβά και την τελειομανία του αλλά και για την επιλογή τους να δώσουν σε όλα τα παιδιά τους ονόματα από "Α".

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη: